Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1045
960aaf9943d3ea93606b4d9216a9481b
TillbakaSirius ser fram emot hemmamatch igen (UPD: 2011-12-02 19:42:43)

Sirius ser fram emot hemmamatch igen

Inför Sirius-Kungälv

Sirius gjorde en bra insats i förra veckan då man bortaslog Tillberga med hela 4-10. Detta följdes upp av en ganska blek insats på bortaplan i Sandviken då SAIK vann klart med 5-1. Sirius har efter det tränat för att förbereda sig för hemmatch på Studenternas igen då IFK Kungälv kommer på besök.

Kungälv har inlett säsongen bra då man ännu inte förlorat på hemmaplan, där man alltid där starka. Däremot har man ännu ingen seger på bortaplan trots flera bra insatser där man bland annat spelat jämnt mot Edsbyn (2-2) samt Bollnäs och Sandviken. Klicka här för att se resultatet i alla Kungälvs matcher. 

Patrik "Putte" Johansson som har IFK Kungälv som moderklubb ser fram emot matchen imorgon.
- Det ska bli riktigt kul att möta Kungälv igen. De har blivit ett stabilare lag och har satsat hårt i år för att gå till slutspel. Jag tror att det blir en jämn fight men kommer vi upp på den nivå vi vet att vi kan så har vi alla möjligheter att bjuda på bra bandy och ta två poäng imorgon. 

För att läsa hela intervjun med Johansson så rekommenderar vi vår publik att köpa matchprogrammet där ni förutom intervjun kan läsa preliminära startelvor, statistik och tabell. Detta kostar endast 20 kr. 

Sirius trupp till matchen: Jakob Säleby (mv), Jani Helin (mv), Patrik Johansson, Max Eriksson, Alexander Mayborn, Viktor Broberg, Joachim Boivie, Niklas Hellqvist, Andreas Eskhult, Lars Fall, Kalle Spjuth, Andreas Werner, Erik Sundin, Christian Mickelsson

Sirius Bandy-IFK Kungälv
Lördag 3 dec, 16:00
Studenternas IP
Välkommen!

Posten senast uppdaterad 2 dec 2011 kl. 19:42

Annonser


51