Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1109
410b5ff6b688ad81bc9c37bfc8fc6a82
Tillbaka

Eskhult i Ståplats inför matchen

Eskhult i Ståplats inför matchen

(Klicka för att visa bilden i fullskala)

Inför Sirius-Tillberga

Tillberga har haft en tung säsong hittills och ligger sist i elitserien med 7 poäng på 17 matcher. Men det är ett lag som har en del kvalité då framförallt Anders Östling är en spelare att se upp med, han leder lagets interna poängliga med sina 5 mål och 10 assist. I laget finns också den fd Siriusspelaren Mattias Wiberg som gjorde en bra match mot blåsvart senast då han bland annat gjorde tre mål. Västeråslaget har gjort några riktigt bra matcher då de har slagit Bollnäs på hemmaplan och Vänersborg på bortaplan, ett lag som har ett bra hemmafacit denna säsongen. 
För några veckor sedan gjorde Tillbergas tränare Per Fosshaug comeback, det återstår att se om han är med mot Sirius. 

I Sirius är alla spelare friska och även Johan Hydling väntas börja träna med laget om någon vecka. Tillbaka i laget imorgon är Alexander Mayborn som får chansen att spela igen efter att han har fått stå över ett par matcher. 
Senaste mötet mot Tillberga vann Sirius med 4-10, en match där man verkligen tog tag i spelet direkt, något som man hoppas på att göra även i detta mötet. 

Sirius trupp till matchen: Jakob Säleby, Jani Helin, Håkan Kyller, Patrik Johansson, Max Eriksson, Andreas Werner, Niklas Hellqvist, Viktor Broberg, Lars Fall, Kalle Spjuth, Alexander Mayborn, Andreas Eskhult, Christian Mickelsson, Joachim Boivie

I matchprogrammet kan du läsa Kyllers tankar inför matchen och se preliminära startelvor, tabell och aktuell spelarstatistik. 

Sirius-Tillberga
Onsdag 18 januari 19:00
Studenternas IP
Välkommen!

Posten senast uppdaterad 18 jan 2012 kl. 10:08

Annonser


51