Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
458
30849ba6469a370caac07ae2810d28f3
Tillbaka (UPD: 2009-11-25 14:11:52)

Inför Sirius-Västerås

Västerås har en gryende form efter en halvtrög start, i den senaste elitseriematchen slog man Edsbyn på bortaplan i Dina Arena. Efter det har man dock hunnit med ett dubbelmöte med Dynamo Moskva i Europacupfinalen, inklusive en weekend i Ryssland. Det blev förlust i båda mötena mot de ryska mästarna, dock i två jämna och tajta matcher. Guldläge för Sirius att möta ett restrött Västerås kanske?

-    Njae, vi vet väl inte hur deras fysiska status är efter resan, men man kan räkna med att de har fått upp tempot rejält i de här matcherna i alla fall, säger Sirius tränare Mats Söderman. På det viset hoppas vi på en sevärd och rolig match också. Och en lärorik match för oss!

Sirius kommer närmast ifrån en bra prestation på Hällåsen, om än med snöpligt slut då Stefan Larsson fixade hem alla poängen till Broberg i matchens sista minut.

-     Men det finns mycket bra att ta med sig från Brobergsmatchen också, tycker Söderman. Vi visade ett bra engagemang under svåra förhållanden och gjorde det vi skulle. Sett till prestationen skulle vi kanske ha fått med oss någonting i resultatväg därifrån. Så det är bara en sporre för oss!

För de flesta Siriussupportrarna, åtminstone de som varit med ett tag, är kanske mötet mot Västerås säsongens höjdpunkt. Många har fortfarande publikfesterna mellan Sigge Lomanovs Sirius och bröderna Johanssons VSK. Även om vädergudarna inte verkar stå oss bi idag heller så kan man hoppas på en ny klassisk drabbning mellan de båda Aros-antagonisterna, med mycket publik och vacker bandy.

/Martin Erlandsson

Posten senast uppdaterad 25 nov 2009 kl. 14:11

Annonser


51