Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1006
bdc88cbe497639416f6e8c63b73ce335
TillbakaBlir det jubel mot VSK i år igen? (UPD: 2011-10-31 21:18:15)

Blir det jubel mot VSK i år igen?

Inför Västerås-Sirius

Nu är säsongen igång på allvar. Efter premiären i fredags är det alltså redan dags för den andra omgången i Elitserien. Sirius ställs mot ett VSK som hade en tung premiär borta mot Kungälv där Västeråslaget förlorade med 6-3.
Matcherna mot VSK brukar innebära bra bandy från båda lagen. Under den förra säsongen gjorde blåsvart en bra match i ABB Arena som dock VSK vann efter att David Movitz storspelat i hemmamålet. Mötet på Studan vann däremot Sirus med hela 7-2 efter en fantastisk match inför 4000 personer.

Västerås har många egna produkter med hög kompetens som till exempel Tobias Holmberg, Viktor Engström och Stefan Edberg. I år har man även vassat till anfallet med nyförvärven Tomas Knutsson och Pekka Rintala.

Sirius som inte kom upp på nivå i premiären har ändå en god känsla inför matchen. Spelarna känner sig fräscha och ser fram emot att spela match med derbykaraktär. Truppen till matchen finnas att läsa här.

Matchfakta:
Västerås-Sirius
ABB Arena
Tisdag, 19:05

Matchen visas i TV4 Sport och går att se hos vår samarbetspartner O´Learys. Det finns också möjlighet att åka med Västra Sidan till matchen.

Posten senast uppdaterad 31 okt 2011 kl. 21:18

Annonser


51