Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1256
33339b3844e3c59fce6e3860f6ea3438
Tillbaka

Inför VM: Sverige-Ryssland spelas på Heden i Göteborg

- Vi kommer få ett antal dagar med stora matcher i Vänersborg, inte minst invigningsdagen och finalhelgen, säger IFK Vänersborgs ordförande Stig Bertilsson, som välkomnar initiativet att bryta ut tre gruppspelsmatcher till andra orter.

På Heden i Göteborg spelas prestigemötet Sverige-Ryssland, i Slättbergshallen i Trollhättan avgörs matchen Finland-Ryssland och i Oslo spelar Norge sin öppningsmatch mot Vitryssland.
- Det känns bra att sprida mästerskapet i Västsverige och vi tycker det är intressant att lägga en match i Göteborg, som växer på bandykartan. I Trollhättan finns det mycket bandytradition och det känns även bra att vi får lite bandymission i Oslo, säger Stig Bertilsson.

Redan nu har förberedelserna inletts för att bygga nya, tillfälliga läktare på Heden inför gruppspelsmötet mellan Sverige och Ryssland.
- I samband med VM-matchen på Heden är siktet inställt på att slå nytt publikrekord för bandy i Göteborg, säger Kenth Hultqvist, sportansvarig i arrangerande GAIS Bandy  och själv bandyvärldsmästare både som aktiv och förbundskapten. Vårt mål är att locka nya typer av åskådare, människor som aldrig varit på bandy.

Posten senast uppdaterad 14 sep 2012 kl. 10:08

Annonser


51