Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2436
106aebeab8bf25fb2e33ada5938400e0
TillbakaFoto: PEBO-Foto (UPD: 2017-08-07 15:07:09)

Foto: PEBO-Foto

Ispremiär för Sirius

Elitseriepremiären är mindre än tre månader bort och nu samlas Siriustruppen efter en tid av lite sommarledighet och träning på egen hand.

- Träningen under sommaren har rullat på bra, träningsprogrammet som vi fick har fungerat bra och jag känner mig väl förberedd inför kommande säsong, säger Henrik Kjellson.


Kvällens ispremiär sker i Gränbyhallen på rink, något som enligt Kjellson inte är optimalt för målvakter även om han ser fram emot att få kliva ut på isen.


- För mig som målvakt är det lite blandande känslor kring ispassen på rink som vi kör nu i augusti, klart det är kul med is men det är ju inte i närheten av samma träning för mig som för utespelarna. Jag längtar istället till när vi får komma in i stora hallen så man kan återgå till sitt normala rörelsemönster och börja nöta detaljer. Men det ska bli riktigt kul att träffa alla grabbar igen, säger Henrik Kjellsson.


Under september och oktober spelar Sirius nio träningsmatcher där Ljusdals BK står för motståndet i säsongens första match som spelas i Relitahallen den nionde september. Kjellsson har en bra känsla inför kommande säsong.


- Känslan kring truppen jag har är att vi fått in mer spets i år jämfört med förra året och jag tror att spelarna som kommit in nu kommer kunna hjälpa oss att ta ytterligare kliv. Sen är det ju fortfarande en ganska tunn trupp så vi får hålla tummarna att vi håller oss hela och friska under säsong, det kommer att bli viktigt. Får vi det tror jag att vi kan se fram emot en rolig säsong tillsammans. Jag ser mycket positivt på framtiden, säger Henrik Kjellsson.


Se tider för kommande träningsmatcher

Posten senast uppdaterad 7 aug 2017 kl. 15:07

Annonser


51