Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
348
45332332c2a3736b159e25b226f80e59
TillbakaErik Sundin gjorde 2 - 1! (UPD: 2009-03-03 11:05:54)

Erik Sundin gjorde 2 - 1!

JAAAAAAAA!!!

Men kämpatakter fanns det desto mer av. Hela Sirius arbetade frenetiskt och skulle inte ge sig den här kvällen.

Men nog om snöovädret… Vi går direkt till Matchhjälten (med stort M) som avgjorde i matchens absoluta slutskede. Vid fulltid stod det 1 – 1 mellan lagen och matchen skulle gå till förlängning 2x15 minuter, med Golden Goal-avgörande. Det såg länge ut som om förlängningen skulle förbli mållös och att matchen skulle få avgöras på straffar, men ERIK SUNDIN slog till slut in bollen i mål och matchen var därmed över och Sirius vann i Golden Goal-förlängningen med 2 – 1.

Sirius var numret större än Vetlanda ikväll. Vetlanda parkerade mestadels i sitt eget straffområde och slog långbollar, som Sirius försvar oftast tog hand om. Den enda missräkningen var då Björn Einarsson kom fri efter en snabb omställning, och kunde slå in bollen i mål. Annars var försvaret helt felfritt under hela matchen. Men Sirius misströstade inte, trots baklängesmålet, utan fortsatte att trumma på och skapa chans på chans. I matchminut 65 lyckades äntligen Sirius slå hål på nollan. Det var Niklas Hellqvist som kvitterade, genom att mitt framför mål få på en träff som Jonas Persson fick släppa förbi. 1 – 1 var helt rättvist så långt.

Snön på isen ställde till det för båda lagen. Uppspelen efter isen blev färre och färre varefter snön föll. Sirius var det lag som in i det längsta försökte spela bollen efter isen. Därefter blev det lyftningar till forwards.

I och med kvällens vinst kvitterade Sirius till 1 – 1 i matcher och en direkt avgörande match kommer att spelas på Studenternas, nu på torsdag. 3852 personer såg ikväll Sirius besegra Vetlanda, som säkerligen kommer att spela ett annat spel än det vi fick se ikväll. Vi får hoppas på bra förhållanden så att det blir ett mer sportsligt avgörande då.

Andreas Eskhult fick "Matchens Blåställ", mycket välförtjänt. Självklart måste hela laget lyftas fram efter en sån här dramatiskt match. Grattis till hela laget och ledare.

 

 

Posten senast uppdaterad 3 mar 2009 kl. 11:05

Annonser


51