Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1214
e4db5c98c4f025e975d7f7b7776e8ee6
Tillbaka

Foto: Magdalena Carlstedt

"Jag längtar redan tills hemmapremiären"

Vad var det som fick dig att välja en fortsättning med Sirius Bandy?
Jag trivs väldigt bra i Uppsala och känner att jag har alla förutsättningar här för att bli en bra bandyspelare. Med Relitahallen och ett nytt omklädningsrum kombinerat med många bra lagkamrater så tror jag på oss. Att Andreas Eskhult klev in i rollen med spelarrekryteringen påverkade också då jag och många andra i laget såg att han jobbade bra och var tydlig med vad han ville.

Fanns det med några andra klubbar i valet?
Egentligen inte, jag pratade med ett par klubbar men jag hade bestämt mig väldigt tidigt för en fortsättning i blåsvart.

Du går nu in på din tredje säsong i Sirius, vad är det bästa med att spela i blåsvart?
Förutom att vi har elitseriens snyggaste matchställ så handlar det mycket om att folk runt omkring klubben och framförallt grabbarna i laget är härliga människor. Sedan drivs jag både som spelare och i mitt arbete hos Sirius Bandy av utvecklingspotentialen som finns här i Uppsala. Jag tror inte att vi kan jämföra det med någon annan stad egentligen. Lidköping har lyckats att bygga upp något riktigt stort och skulle vi arbeta på rätt sätt med framgångar både på planen och utanför så har vi ett väldigt mycket bredare underlag än vad de har. Bandy och Sirius är välkänt här i Uppsala. Jag fick tyvärr inte uppleva slutspelet med 9000 på läktarna för ett par år sedan men jag hoppas att vara med och bygga upp något lika stort som varar längre än en vinter.

Nu är det drygt fem månader kvar till seriepremiär, hur vill du kommentera läget i den befintliga truppen samt klubben i stort?
Jag tycker det känns lite som en nystart. Vi har bra energi i truppen och vi tränar bra tillsammans. När sedan alla bitar är på plats med ledare och spelare så kommer det här att bli bra. Jag längtar redan tills hemmapremiären på Studan och att spela inför Västra, grabbarna på träläktaren och övrig publik i Uppsala igen.

Vad har du för mål och planer med ditt eget bandyspelande? Hur ser du på framtiden?
Jag har klara mål med mitt bandyspelande, jag kommer att ge allt för att bli en riktigt bra bandyspelare. Förutom att jag spelar bandy för att det är kul så vill jag ju också uppnå vissa mål, en landslagsplats ligger givetvis högt upp på den listan. Kortsiktigt är mitt mål att spela högre upp i banan kommande vinter och dubbla mina poäng från förra säsongen.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51