Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1207
b1aacd89c3f6ecfb1367bf507becca96
Tillbaka

Foto: Magdalena Carlstedt

"Jag vill att vi ska bli framgångsrika"

Du var en av de första som valde att skriva på för Sirius, hur kändes det och hur känns det att vara klar?
Det känns mycket bra att vara klar för en fortsättning i Sirius Bandy. Som jag sagt innan gillar jag klubben och vill att vi ska bli framgångsrika i framtiden. Den resan vill jag vara med på! Det kändes naturligt och skönt när man funderat klart vad man ville göra. Det känns som ett bra beslut att vara kvar i Uppsala.

Du hade kontakt med en del andra klubbar innan du bestämde dig, vad var det som fick dig att välja en förlängning i Sirius?
Att jag trivs mycket bra i Uppsala samt att jag trivs väldigt bra med mina lagkamrater och de som jobbar runt laget. Jag har haft mina bästa säsonger här och hoppas att vi kommer att utvecklas ännu mer som lag och jag själv individuellt.

Nu har ni tränat tillsammans hela laget drygt en vecka, hur har ni tränat och hur har det funkat?
Det är kul att träffa grabbarna igen, och vi spelare som är klara för en fortsättning i Sirius Bandy är sugna på att träna hårt tillsammans. Vi kör spinning, core samt intervaller och styrketräning på Kraftkällan.

Hur vill du sammanfatta dina år hittills i blåsvart?
Med glädje! Jag tycker själv att jag har utvecklats och blivit en bättre bandyspelare och vi har gjort en skön resa från att kriga i botten till att spela slutspel tre år i rad, med semifinalen som ett minne som man aldrig glömmer! Nu senaste säsongen blev det kval, men vi klarade det och i framtiden vill jag spela slutspel och försöka gå så långt som möjligt där. Jag vill också att vi gör en bättre säsong än den senaste samt att vi hela tiden vill framåt och gör vårt bästa tillsammans.  

Vad har du för tankar kring kommande säsong för lagets del?  Det har varit en del oroliga röster bland supportrarna, har du någon lugnande kommentar?
Jag förstår att det är en del oroliga röster därute, men klubben jobbar hårt för att få till en slagkraftig trupp samt en tränare. Det jag hoppas, som förmodligen alla andra gör, är att det ska bli klart så snart som möjligt. Det lugnande jag kan säga är att vi spelare som har skrivit på för Sirius är jäkligt taggade för säsongen som väntar och kommer göra vårt yttersta för att vara så bra förberedda som vi kan vara.
Mina tankar för nästa säsong är att många lag tappar i kvalité eftersom många spelare försvinner till Ryssland. Även vi har tappat några duktiga spelare men då gäller det för oss som är kvar att höja oss och tro på oss själva. Det känns redan nu när vi tränar tillsammans att spelare har bestämt sig för att vara riktigt bra i vinter. Det smittar av sig och jag hoppas att det även kommer att göra det på våra supportar.

/Magdalena CarlstedtPosten senast uppdaterad 18 maj 2012 kl. 12:24

Annonser


51