Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1196
eb07012954c7b96812468e8a45a0c0da
Tillbaka

Säleby berömmer sin målvaktstränare

"Jag vill fortsätta utvecklas med blåsvart"

Magdalena Carlstedt ringde upp smålänningen som nu har skrivit på för sin femte säsong i klubben. 

Hur känns det att vara klar för Sirius?
- Det är otroligt skönt att det är klart. Det är ganska jobbigt att fundera på klubbval då det påverkar hela livssituationen. Allt ska passa för hela familjen.

Vad var det som fick dig att välja blåsvart?
- Dels trivs jag bra i Uppsala och känner att jag kan fortsätta utvecklas ihop med blåsvart. Vi har fina förutsättningar med Relitahallen och nu är allt klart runt den redan vid start och det kommer vara lätt att fokusera på bandy i år. En annan viktig bit som gör att jag blev kvar är vår målvaktstränare Fredrik Lindqvist. Vi har kommit långt i vårt samarbete och vi har en tydlig idé om hur jag ska bli bättre. Som målvaktstränare finns det ingen inom bandy som är bättre än Linkan och han är den målvaktstränare som kommit längst. Under förra säsongen videoanalyserade vi mina matcher på Studan och det tror jag vi är relativt ensamma om i bandyvärlden. Dessutom tycker jag att Andreas Eskhult har gjort ett grymt jobb i sin nya roll som rekryterare.

Hade du kontakt med några andra klubbar innan du skrev på för Sirius?
- Det var några klubbar som hörde av sig men det gick aldrig så långt som till ett konkret erbjudande.

Hur ska du lägga upp din försäsong?
- Linkan har planerat min försäsong. Men just nu kör jag med fokus på uthållighet och bålstabilitet. Det blir så någon vecka till för att sedan gå över till mer styrka och rörlighet. Vi målvakter brukar ha en rolig försäsong med bland annat badminton, kast och andra lite roligare inslag i den annars tuffa träningen.

När börjar ni träna tillsammans hela laget?
- Vi börjar med det på måndag. Vi har i och för sig träffats och tränat sedan de sista kvalmatcherna men på måndag börjar vi officiellt. 

Hur ser du på kommande säsong?
- Jag tror nästa säsong kommer bli väldigt rolig. Det känns som att man inte riktigt vet vad som händer i Bandysverige där många lag kommer att vara jämna. Det jag kan lova om oss är att vi kommer plocka fram en grym energi i varje situation hela året. Det kommer vara en styrka som kommer att ta oss långt.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51