Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2371
26e374c97be60be56b120e18998277a5
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-02-16 21:56:32)

Foto: Anna Westin

Jenefeldt inför avgörandet: ”Förhoppningsvis kommer vår motivation bli avgörande”

– Det kommer bli en jämn match men förhoppningsvis kommer vår motivation bli avgörande. Vi kommer ge allt och jag hoppas det räcker till två poäng, säger Siriushalven Jakob Jenefeldt.

Sirius Bandy ligger inför den sista omgången på tionde plats i tabellen med 19 poäng. Jagande TB Västerås har en poäng mindre och möter imorgon tabelljumbon Kalix på Kalix IP.

– Jag personligen litar inte på att Kalix kommer att göra jobbet åt oss. Vi utgår från att TB Västerås vinner sin match och att vi då måste vinna vår. Man åker dock inte till Kalix och hämtar hem två poäng hur som helst, dem kan vara luriga, speciellt hemma. Så känner de för att skrälla till det så är det absolut välkommet, säger Jakob Jenefeldt.

Det kommer bli en rejäl bandyfest imorgon på Zinkensdamm. Även om Hammarby redan är klara för slutspel så är det alltid derbykänsla när Sirius Bandy och Hammarby möts. Senast lagen möttes, i premiären den här säsongen, slutade det med oavgjort på Studenternas. Den här gången räcker det troligtvis inte för Sirius med en poäng för att undvika kval.

– Det är alltid roligt att spela matcher som betyder något oavsett vilken region i serien du håller till. Klart att matchen blir lite speciell för oss med dem förutsättningar som är, säger Jakob Jenefeldt.

Hammarby IF – Sirius Bandy
Fre 17/2 kl. 19:00
Zinkensdamm

Matchen sänds även på bandyplay.se

Posten senast uppdaterad 16 feb 2017 kl. 21:56

Annonser


51