Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
833
efcccd35e6c82738ba3242baf76ce943
TillbakaFinalbanketten på Uppsala slott. Foto: Stefan Sjödin (UPD: 2011-03-26 12:56:02)

Finalbanketten på Uppsala slott. Foto: Stefan Sjödin

Joannas tankar om banketten

Men det jag tycker är det bästa med bandy, det är den värme som kommer från spelet, och kanske framförallt den värme som kommer från alla människor som under säsongen besöker Studan. Ni förstår att det då var som en dröm att få gå på årets goaste fest, finalbanketten på Uppsala slott. Det bjöds friskt på fyra svenska smaker och tournedos med rödvinssås. Dock tycktes detta inte räcka till för en inom Sirius högt uppsatt man. Han tog för sig av både rökt renstek och baguette från orörda tallrikar mittemot då hans egen mat snabbt tog slut. Men det ska man väl vara värd efter en väl genomförd säsong? Jajamänsan. 

Kvällens största leende och mesta sång bjöd Christoffer Edlund på. Till dess att han glömdes bort under medaljutdelningen och vackert fick stå vid sidan av och beundra sina kompisars halssmycken. 
Bitterheten i Hans Åströms tal blev ett avslut på en annars så fin säsong man bör vara mycket stolt över. De lyckades ju snuva blåsvart på en semifinalplats. Det är inte lätt. Sandvikens Misha Sveshnikov vann inte bara SM-guld, han putsade också medaljen lite extra framför ögonen på Per Hellmyrs då han avslutade sitt segertal med att säga”Dom har inte spelat bländande bandy... Men dom har spelat bandy som passar Bollnäs.” Och så dansade han av scenen och vidare ut mot försäsongens intervallträning. Att se en bandyspelare, mer van vid is än vid dansgolv, inte kunna hejda sina glädjeskutt måste vara bland det roligaste som finns. Men nog vore det bästa med en finalbankett att få se Andreas Eskhult dansa? Det tycker i varje fall jag. 

- Joanna Carlestål

Posten senast uppdaterad 26 mar 2011 kl. 12:56

Annonser


51