Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1655
fc332060979572c0ac8f79e381a3ae35
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-12-18 11:12:59)

Foto: Kenta Jönsson

Joel Wigren förlänger med Sirius

- Inom Sirius Bandy är vi mycket glada att vi kommit överens med Joel om denna lösning. Joel som nu gör sin andra säsong i klubben har utvecklats på ett mycket positivt sätt och vår förhoppning är att hans utveckling kommer att fortsätta även under de kommande säsongerna. Att satsa på unga hungriga utvecklingsbara spelare i ett längre perspektiv känns helt rätt för oss just nu säger Sirius sportansvarige Mats Söderman. 

- Vi är övertygade om att Joel som idag bara är 23 år kommer att vara en fortsatt positiv kraft och en bärande spelare inom Sirius Bandy många år framöver fortsätter Söderman.

- Det känns som att jag tagit rätt beslut att långsiktigt satsa vidare i Sirius Bandy.  Jag trivs utmärkt i staden och i klubben och det känns bra att Sirius vill satsa vidare på mig och min framtida utveckling. Det har hittills under fjolåret och under årets säsong varit väldigt lärorikt och det känns bra att kunna bygga vidare på det. Jag vill vara med på resan och jag tror att vi som lag förbättrar oss succesivt framöver. Med det unga lag vi har så känns det som att vår utvecklingspotential är hög. Ett extra plus är naturligtvis att få fortsätta spela hemmamatcher på Studan med supporterklubben Västra Sidan och övriga supportrar i ryggen säger Joel Wigren. 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 18 dec 2013 kl. 11:12

Annonser


51