Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
627
09a0f488970da362f07bb7f08eaa82a4
Tillbaka (UPD: 2010-09-15 12:34:39)

Kick off för bandy i skolan

Lördag
Kick off för alla elever som går bandyprofil på Gottsunda och Tiunda. Klockan 09.00 kom 35 nyvakna men förväntansfulla killar ut till Alnäs lägergård. Pierre Roos och Erik Löhman hälsade välkomna.

5-Kamp stod först på programmet och fyra starka lag ställde upp. Bandybjörnarna, Bumbibjörnarna, Axel & Co samt Svamparna. Efter att ha avverkat grenar som bandybrännboll och flagglek stod Bandybjörnarna som segrare. Alla killar kämpade otroligt bra och visade framförallt en vilja att samarbeta och hjälpa varandra. Till lunch serverades grillade hamburgare. Efter lunchen snackade gruppen ihop sig om förhållningssätt samt vilka förväntningar grabbarna har på säsongen. Dagen avslutades med gitarr och sång där flera av killarna visade att de inte bara kan spela bandy utan även har intresse för att sjunga.

Sammantaget en lyckad kick off som lagt en bra grund till det som komma skall under säsongen. Stort tack till Johan Westergren och Adam Ryman som hjälpte till under dagen med allt från grillning till poängräkning.


Söndag
På söndagen var det gymnasiets tur att svetsa samman gruppen. Även här stod 5-kamp på programmet till att börja med. Två lag gjorde upp i form av Lumber Jacks och Brånkarna. Grenarna var av olika art men den gemensamma nyckeln var samarbete. Alla sattes på hårda prov i klätterbanan där fysik och koordination var en framgångsfaktor. Flaggleken var roligast att beskåda där Sebastian Ståhl sopade banan med hela gänget.  Brånkarna vann till slut med minsta möjliga marginal, 10 poäng mot Lumber Jacks 9.

Efter lunchen drog även gymnasieeleverna upp riktlinjer för kommande säsong. Vilka förväntningar de har på säsongen samt förväntningar på varandra. Efter detta var det fria aktiviteter innan dagen avslutades.

En bra dag med en härlig och homogen grupp.

Se bilder från helgen genom att klicka på länkarna nedan:

Grundskolan
GymnasietPosten senast uppdaterad 15 sep 2010 kl. 12:34

Annonser


51