Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1342
e749318369d2354c5ec15997f21468a8
TillbakaKlas Nordström är klar för spel i blåsvart. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2012-11-28 13:41:41)

Klas Nordström är klar för spel i blåsvart. Foto: Kenta Jönsson

Klas Nordström förstärker Sirius Bandy

– Vi har under en tid kontinuerligt och metodiskt arbetat med att förstärka truppen. Ett av våra mål har varit att förstärka truppen med en etablerad forward som har rutin från spel i Elitserien, något som vi nu har lyckats med. Klas kommer till att börja med representera oss säsongen ut, säger Mats Söderman, sportansvarig i Sirius Bandy.

Klas Nordström gjorde 20 mål i Villa Lidköpings tröja i Elitserien 2010-2011. Därefter flyttade han till Stockholm för spel i Hammarby där han producerade 16 mål för de grön-vita. Han har under den pågående säsongen inte fått någon speltid i Hammarby.

– Klas är en fysisk och kraftfull forward som kommer ge oss ännu mer tyngd i anfallet. Han sliter hårt för laget och att han ansluter bidrar också till en större konkurrens i truppen, säger Olle Gabrielsson, tränare i Sirius Bandy.

Sirius Bandy kommer spika sin trupp den 15 januari 2013 och arbetet med att förstärka laget fortsätter enligt Mats Söderman.

– Det känns jättebra att vi lyckats knyta till oss Klas. Det skedde tack vare ett gott samarbete med Hammarby och vi kommer fortsätta vara lyhörda gentemot marknaden om det dyker upp något intressant namn som passar oss truppmässigt, karraktärsmässigt och ekonomiskt.

Posten senast uppdaterad 28 nov 2012 kl. 13:41

Annonser


51