Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1474
3654e8175f01e45ac78e009492187d76
Tillbaka (UPD: 2013-02-28 16:13:17)

Klubbcheferna Lide och Sarvari lämnar sina uppdrag

Klubbcheferna kommenterar;
– Vår uppfattning är att vi och styrelsen har olika syn på hur vi ska leda föreningen.
Vi var överens när styrelsen tillsattes i höstas, att de skulle arbeta som en ”bolagsstyrelse”, där vi i ledningen drev verksamheten och fattade de operativa besluten. Detta för att sedan rapportera till styrelsen. Vi klev in med ett fullt mandat och känner därefter att styrelsen har gått förbi oss ansvariga i vissa frågor. Vi uppfattar att styrelsen tagit på sig rollen som en traditionell ideell föreningsstyrelse. Diskussionerna har pågått under en längre period och i slutändan såg vi ingen annan väg än att lämna våra uppdrag. Vi kommer att erbjuda styrelsen våra operativa tjänster för att på ett smidigt sätt lämna över arbetet. Däremot kommer vi inte att delta i de framåtriktade frågorna för klubben.

Ordförande Claes-Håkan Sandberg kommenterar;
– Det är olyckligt att det har blivit såhär. Styrelsen har inte tagit något beslut om att leda verksamheten på något annorlunda sätt än vad som sagts ovan. Däremot var vi brustit i kommunikationen med den operativa ledningen, det får vi i styrelsen ta på oss. Det är såklart inte bra att det blir såhär mitt under ett pågående kvalspel. Vi har utifrån planering för nästkommande år känt oss tvungna att vara ärliga och kommunicera det här nu.
Det mycket bra jobb som har gjorts under många år och därför vill vi behålla Göran och Kaveh så länge det är möjligt för att lämna över arbetet som är gjort på bästa sätt.

Posten senast uppdaterad 28 feb 2013 kl. 16:13

Annonser


51