Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
957
cc56d2712034a899eb0851724eff9c97
TillbakaEtt taggat Västra Sidan var glada trots förlust (UPD: 2011-08-25 14:20:01)

Ett taggat Västra Sidan var glada trots förlust

Knapp vinst för Sirius mot Västra Sidan

Sedan några år tillbaka träffas Sirius A-lag och Västra Sidan hemma hos Håkan Kyller i Svartbäcken för att umgås och spela brännboll. Efter tre raka förluster för supportrarna fick de lite fördelar i år med några extra poäng i vissa moment, jämfört med Siriusspelarna. Detta i kombination med att Västra Sidan spelade bättre än tidigare år gjorde att matchen blev väldigt jämn. Inför den sista omgången ledde de med 102 poäng mot Sirius 98 poäng.  
I den sista omgången spelade dock Sirius bra som "utelag" och lyckades till slut få till ett oavgjort resultat (126-126). 

Matchen var ju givetvis tvungen att avgöras och då var det dags för fotbollsstraffar. Efter tre straffar var, där för övrigt Sirius Niklas Hellqvist stod i mål, var det fortfarande oavgjort. Därför gick det till "sudden straffar" där Kalle Spjuth tryckte in segermålet. 

Det ska tilläggas att man hade en del valmöjligheter på slagträn när man slog ut bollen. Man kunde bland annat välja innebandyklubba, bandyklubba, strandtennis racket och det vanliga slagträt. 

Västra Sidan hade sedan tävling i längst slag där Jonas Qvarnström vann. 

Efter matchen gick alla hem till Kyller där grillning stod på schemat. Det blev en trevlig kväll som verkade fortsatt uppskattad både från supportrar och spelare. 


Posten senast uppdaterad 25 aug 2011 kl. 14:20

Annonser


51