Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
601
67d52da3164e25b461ae658149f584d4
Tillbaka (UPD: 2010-08-16 20:02:29)

"Längdhopp är nog inte mitt kall i livet"

Jeppe har jag träffat många gånger tidigare på olika läger och även när man mötte UNIK som junior. Han är omtalad i omkädningsrummet hittills och alla har alltid nåt nytt att fråga Jeppe om de senaste uppdateringarna, som han gärna svarar på!

Du fick representera Sirius Bandy i längdhopp mot de andra Uppsalalagen för ett tag sedan. Du har inga planer på en ny karriär som längdhoppare efter den insatsen eller?
Längdhoppare.. nej det är nog inte mitt kall i livet, jag är inte allt för nöjd med den insatsen men däremot så blev det ju en bra film som Kaveh gjorde, så snarare en skådespelarkarriär!

Vi spelade U17 VM tillsammans för några år sedan där vi förlorade finalen mot ryssarna, är det bästa bandyminnet hittills?
Ja precis, men nej det kan jag inte säga att det var. U15 VM i Ryssland var en större upplevelse, sen har jag många underbara bandyminnen från alla år med Sirius, svårt att välja ut något specifikt.

Säleby berättade vem som sköt bäst, om vi kör en omvänd variant - vems skott tar du oftast på träningarna?
Haha bra fråga, men jag säger Helka! Ja brukar binda för mina ögon lite snabbt när han kommer så att det blir lite utmaning.. 

Du jobbar hos en av våra sponsorer, Allehanda glas, vad gör du där?
Det stämmer, har varit där ett tag nu och jag gör lite av varje, lagar fönster, skär glas, skär mig i fingrarna, dricker kaffe, helt vanliga arbetsuppgifter alltså..

Har du gjort någon resa i sommar?
Jag var faktiskt iväg på en välgörenhetsresa med Martin Wiberg till en grekisk ö. Vi var där och fixade till Greklands ekonomiska kris!

Det bästa med bandy är?

Det bästa med bandy är allt i från isen till bollen till målet från utrustningen till laget från publiken vidare till farten till taktiken från spelet till tjusningen.. typ.. helheten är underbar!

Boivie håller på Aston Villa och Fall på Arsenal, har du något favoritlag inom fotbollen?
Jag håller på dem som vinner eller har snyggast matchställ!

5 snabba
Räddning - Assist
Skotträning - Tvåmål
Sportdryck - Vatten
Restaurang - Mammas hemlagat
Sommar - Vinter

Vi tackar Jeppe för de ärliga och härliga svaren. Nu är det heller inte långt kvar tills första träningsmatchen, vi tränar på för fullt i Gränby och på Söndag är det dags att åka till Västerås och möta Tillberga, det går rykten om att det var ett hett möte förra året?!

#4


Posten senast uppdaterad 16 aug 2010 kl. 20:02

Annonser


51