Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1864
ae6b6569c5352f5aca9e2d01782cbdb7
Tillbaka (UPD: 2014-11-11 20:09:45)

Lyckad västturné för Sirius U20.

Gunnar Skagerlind, lagledare Sirius U20 sammanfattar helgens matcher: 

- Lördagens match mot IFK Kungälv, som spelades i Slättbergshallen i Trollhättan då Skarpe Nord har isproblem, slutade med Sirius-seger 9-4. Efter en lite svajig inledning tar vi tag i matchen och 3 mål på 5 minuterger oss en halvtidsledning med 6-2, Vi fortsätter kontrollera matchen och tar hem segern med 9-4 Siffrorna kunde ha blivit lite större om inte Kungälvs målvakt storspelat.
 
Efter övernattning i Trollhättan möter vi IFK Vänersborg, som dagen innan tagit en skalp via 3-3 mot Sandvikens AIK. Vi är förvarnade om en tuff match i Vänersborgs fina arena.
 
Vi spelar disciplinerat och vårdar boll samtidigt som Vänersborg spelar avvaktande med lågt försvarsspel. I den 18:e minuten får Oscar Rönnqvist på en kanon i krysset från specialvinkel, 1-0 Sirius! Och i den 20:e minuten
ökar Tobias Engstrand på till 2-0 efter fint lyft av Oscar Rönnqvist. I den 2:a halvleken öppnar sig matchen men Vänersborg kommer inte igenom vårt kompakta försvarsspel och vi får många omställningslägen, som bl.a.
resulterar i 2 straffar som båda slås i ribban! 3-0 kommer på hörna via Johannes Camilton och när Vänersborg försöker trycka på för reducering får vi kontringsläge i 80:e minuten efter hörna, Clarence Wahman frispelas
och lägger in 4-0 vilket avgör matchen.
 
Faktum är att motståndarna inte skapar särskilt mycket p.g.a. vårt urstarka arbete över hela banan och en backlinje plus målvakt som spelar 100-procentigt. Extra plus till hörnruset! 4-0 var ett slutresultat med mersmak.
Vi har också några nyckelspelare skadade och sjuka på hemmaplan men ersättarna visar att vi har bredd i truppen.
 
Vi har fått en mycket bra start i Juniorelitserien med 3 raka segrar, avslutar Gunnar. 
 
Nästa match spelas borta mot Västerås SK Söndag 16/11 kl. 16.00 i ABB Arena.

Posten senast uppdaterad 11 nov 2014 kl. 20:09

Annonser


51