Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1186
411a25a2ca830bc10e1e80701cf457c9
Tillbaka (UPD: 2012-03-23 17:16:49)

Magnus Berglund satsar fullt ut i klubbchefsrollen

Just nu är Sirius Bandy är på väg att ta nästa steg mot 2017. Internt pågår en förankringsprocess i flera steg med sikte på årsmötet i juni 2012. Syftet är att involvera fler nyckelpersoner i den vision och filosofi som föreningen har jobbat med. Något som också kommer att kommuniceras mer precist den närmaste tiden.

– Det känns helt rätt att vi nu tar det här steget och att Magnus tar rodret fullt ut, säger Sirius Bandys ordförande Janne Sjonemark. Vi i Sirius Bandy har haft en fantastisk utveckling på många plan den senaste 5-årsperioden. Inte minst sportsligt på A-lags- och ungdomssidan men också ekonomiskt då vi gått från tre- till omkring åtta miljoner i omsättning, säger Sjonemark.

– Den senaste säsongen har jag haft dubbla roller. Klubbchefsrollen har dock tagit mer tid i anspråk än vad jag trodde från början vilket tyvärr har gjort att jag ägnat för lite tid och kraft till A-laget. Det har också bromsat A-laget lite grann, säger klubbchefen Magnus Berglund.

– Inför nästa steg har vi nu en tydligare plattform med ett bättre fokus på rätt- och lönsamma processer, ett förändrat ekonomisystem och inte minst ett mer affärsmässigt sätt att driva verksamheten. Fokus nu är en 5-årig affärsplan med sikte på 2017 innefattande tydliga ettårsplaner för de olika delarna i verksamheten. Detta ska sjösättas under våren och jag hoppas årsmötet i juni blir startskottet för nästa 5-årsperiod, avslutar Berglund.

Posten senast uppdaterad 23 mar 2012 kl. 17:16

Annonser


51