Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1524
9fd2579c3a4429b114c94054dba9ad7e
TillbakaMagnus Jansson. Foto: Edvin Hellsing (UPD: 2013-06-12 16:29:47)

Magnus Jansson. Foto: Edvin Hellsing

Magnus Jansson ny klubbchef i Sirius Bandy

Magnus har varit engagerad i Sirius ungdomsbandy de senaste tre åren och har god insyn i klubbens verksamhet.
– Det är en stor ära att få arbeta med ett av Uppsalas absolut starkaste varumärken. Jag har jobbat med Sirius ungdomsverksamhet de senaste åren och brinner för sporten och föreningen.

Sirius Bandy står väl rustade för framtiden med en kontrollerad ekonomi och det har gjorts ett fantastiskt arbete i föreningen på många plan. Vi har idag har ett samarbete med ca 550 företag i Uppsala med omnejd. Detta i kombination med fokus på en ekonomi i balans har gjort att Sirius Bandy på årsmötet kunde redovisa ett positivt resultat för det gångna verksamhetsåret, en vinst på nära 200 000 kronor (196 732). 
– Inom idrottsvärlden är det bra när det är plussiffror. Och vår målsättning är att kunna balansera det till nästa år, säger ordföranden Claes-Håkan Sandberg, som meddelar att budgeten för nästa år kommer att likna årets och ligga på 10,5 miljoner kronor.

Ungdomssidan har utvecklats rejält under de senaste åren. Bland annat bedriver ungdomsverksamheten Skridskokul, BandyKul, bandy i grundskolan, bandygymnasiet och ungdomslag från pojkar 10 upp till U20.
Trots omsättningen av spelare de senaste åren känns vårt a-lag idag spännande med en blandning av unga och rutinerade spelare, där flera kommer från den egna ungdomsverksamheten.
– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten i Sirius Bandy, mitt fokus kommer till en början ligga på sälj/marknad och utveckla relationerna med företagen i Uppsala. Det känns bra att ha ordförande Claes-Håkan Sandberg och Janne Sjonemark som bollplank runt viktiga frågor, säger Magnus Jansson

Magnus tillträder sin tjänst hos Sirius Bandy den 15 augusti. Styrelsen hälsar Magnus varmt välkommen till Sirius Bandy. Styrelsen vill även passa på att tacka Kaveh Sarvari och Erik Löhman för att med ett fantastiskt arbete varit med och byggt upp klubben under sex års tid. Vi är också mycket tacksamma för de jobb som Göran Lide har gjort de senaste två åren med klubbens ekonomi. Vi vill även passa på att hälsa Edvin Hellsing välkommen som ny ungdomsansvarig.

På årsmötet presenterades också en förändring i styrelsen. Per Gustafsson kliver av och ersätts av Gunnar Skagerlind som varit verksam i Sirius U18- och U20-verksamhet.

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 12 jun 2013 kl. 16:29

Annonser


51