Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
953
6a583772aceb416e164b0fa5c8746bdf
TillbakaMåns Berglund i TV-matchen mot Västerås i februari på Studenternas (UPD: )

Måns Berglund i TV-matchen mot Västerås i februari på Studenternas

Måns Berglund klar för Sirius Bandy

Måns kom förra säsongen till Sirius från Västerås där han under flertal år varit en av Sveriges bästa spelare i sin årskull. Under Västeråstiden har han även figurerat i SM-finalsammanhang ett flertal gånger. Fram tills nu har Måns tillhört Sirius talanggrupp. Redan under föregående säsong var Måns med och bidrog i ett antal A-lagsmatcher och lyfts den här säsongen permanent in i Sirius A-lag och kärntrupp.

Som lagkapten i U-17 landslaget har Måns fått många utmärkelser, bl.a. blev han utsedd till U17-VMs bästa mittfältare och inte att glömma, utmärkelsen som årets pojkspelare i Sverige på bandygalan i Uppsala i samband med SM-finalerna.

Måns går för övrigt på golfgymnasiet i Uppsala i ytterligare två år och under den perioden så är avsikten att dubblera bägge sporterna för att därefter göra ett val.

Sirius Bandys manager Magnus Berglund kommenterar;

-Måns är en strategisk mittfältare/ytterhalv, tillika spelmotor som har en bra blick för spelet och är skicklig på att sätta andra i spel. Inte minst med tankte på hans internationella meriter och att han växer ju större uppgifterna är, känns det naturligt att han tar plats i A-truppen, säger Magnus Berglund.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51