Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
189
9d32e04d9697bd31b4e87c9239989e35
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2008-12-03 19:07:06)

Alexander Mayborn

Matchdag och skadad

Match idag mot Bollnäs, ser ut att bli perfekta förhållanden för en grymt rolig bandymatch kväll.......klart man är skadad då. Det var det sista som hände i matchen mot Vänersborg, fick för mej att jag helt plötsligt var en 16årig rysk gymnastiktjej och provade på att sträcka ut mina små dvärgben på tok för långt än vad dom klarar av. Höftböjaren sträcktes ut. Men efter behandlingen av våran talförda men svårtolkade massör från de stora, hemska landet i väst, David, känns det bättre än förväntat. Spel idag är dock inte aktuellt vilket tar emot hårt att inse. Hatar att stå på läktaren.
 
Tror och hoppas starkt på vinst ikväll! Läget i truppen är på topp, Jocke B är tillbaka från lite ränneskita och in i kassen med Jeppe. Lycka till ikväll jeppe! Kul att få stå en hemmamatch till slut. Mannen med det urfinska namnet, Rolf Larsson, plockar min plats....hoppas du bryter ett ben....he nej då, det vill jag jag faktiskt inte. Tror Roffe kan visa att finlandssvenskar är så mycket mer än, hälften av freaksshowbesättingen på Cinderella (färjan på kanal 5) och Tove Janssons mycket sjuka och otäcka barnprogram, Mumindalen.
 
Hoppas på över 1000 på läktaren idag, borde vara helt rimligt med tanke på att vi vunnit allt på hemmaplan och det ser ut att bli bra väder.
 
Dags för mig att trycka i mig ett par Voltaren och åka ner och hälsa på Kaveh, Erik och Janne på kansliet.
 
Men innan de måste jag fråga Maria Thuré en sak, vill du att jag ska fråga chans åt dej på någon fotbollsspelare i Sirius??
Nästan barnsligt uppenbart hur hon på sin blogg suktar eter ett par nyrakade fotbollsben A lá Daniel Hoch.
Så snälla Maria, våga och vinn, behöver inte gömma dig bakom bloggen och anta att fotbollspöjkera ska kunna läsa mellan dina rader att du är intresserad av en dejt, känner själv Erik Tengrot och håller hela laget den IQn så kan jag lova dej att ingen av dom kommer fatta någonting......no offence
 
 
Dagens Youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=-hCzr-eD8ow
(Svergies största idrottare genom tiderna har sjukt bra humor...om du frågar mej)
 
Ikväll gäller det / A 2 the L 2 The E 2 The X.....Alex

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 19:07

Annonser


51