Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1369
16c1c5ec765633e6f69d4b1620c6b0f9
TillbakaFoto: Magdalena Carlstedt (UPD: 2012-12-18 13:34:58)

Foto: Magdalena Carlstedt

Max och Ilja om landslagshelgen

För Max Eriksson var detta premiär i den blågula tröjan.
- Debuten var speciell, det var extremt dålig is. Men trots det så var det en härlig känsla att få vara med och spela, kommenterar han. 

Ilja representerade Rysslands U23-lag för andra gången.
- Det har varit en lärorik helg med mycket nya intryck och tre tuffa matcher på kort tid, klart det sliter på kroppen men man får försöka ställa om och komma tillbaka till verkligheten igen och tänka om. 

Sverige och Ryssland möttes en gång i gruppspelet, och bägge lagen mötte även det lokala laget Vympel. Finalen spelades mellan Sverige och Ryssland och Sverige tog hem segern efter sudden death. 
- Vi förlorade första matchen lite snöpligt mot ett lokalt lag. Men sen vi båda matcherna mot rysslands U23-lag, kommenterar Max.

Ilja fyller i:
- Man kan säga att matcherna mot Sverige var otroligt jämna. Det var som en balansgång, vi spelade på varandras misstag på grund av de speciella förutsättningarna med isen och -20 grader. Men det var bra tempo ändå och Sverige lyckades fälla den ryska björnen i finalen med 3-2, fast vi kunde lika gärna vunnit i och med att spelet var väldigt chansartat...

Båda två är mycket nöjda med helgen, och Max som gjorde debut avslutar med att kommentera vad han tar med sig från helgen och att spela bandy i Ryssland. 
- Jag tar med mig viktiga erfarenheter från att spela på den här nivån och att spela i Ryssland  med väldigt speciella förhållanden med allt ifrån mat till ändrade matchtider och extrem kyla.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 18 dec 2012 kl. 13:34

Annonser


51