Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
459
92c06e48c0790e2f9c57a905d009b67f
Tillbaka (UPD: 2009-11-26)

Mayborn is back!

Hej på er igen Siriusvänner. Nu har man fått den stora äran att skriva ner lite tankar inför lördagens match som jag ska ta mej upp till Uppsala för att bevittna.
Om nu den inte svarta Opel Astran bestämmer sej för något annat så rullar jag upp direkt efter slutsignalen i Gripen - Lidköpings AIK på fredag kväll som jag ska spela. Ska blir så fruktansvärt kul att komma tillbaka på Studan och se grabbarna spela och få känna den underbara atmosfären på läktaren. Ser fram emot att få umgås med alla vännerna i laget.
 
Nog för att jag har de bra nere i Trollhättan med hallen men det är ju på Studan man har sina finaste minnen som bandyspelare och även om jag nu bara spelade en säsong(än så länge) i Sirius så känner jag starkt för klubben, grabbarna i laget, supportrar och personerna som jobbar inom föreningen på olika sätt.
 
Saknar även staden ska jag erkänna. De är ju vissa ställen jag måste besöka under mitt besök: Janne Sjonemark's kontor, Pre-Game på Flustret blir ett måste, Pirres lya, Kaffe på Kyllers fik Fågelsången, tänkte även stå relativt nära Västra Sidan så de ges lite möjlighet att sjunga med i lite ramsor å hjälpa fram grabbarna till seger mot Wella Leshöping....sen får de väl bli en sticka Birger Jarl på kvällen kan jag tänka mej......bdg, ouueh!
 
Efter att sett Villa spela mot Vänersborg tror jag det blir en rätt tajt match på lördag. Villa spelar bättre defensiv än dom någonsin gjort och Anderssönerna står för offensiven. plockar man bort dom har man vunnit mycket. Tror dock Sirius klarar detta galant och Villa har inga poäng att hämta på Studan. Sirius vinner 5-2 efrer mål av Mickelsson 2, Viktor 1, Karamellkungen Eskhult gör ett solomål å Werner smäller in en hörna. Sälen räddar en stralle också tror jag, "lite läckert sådär". Sen tror jag Fall får på ett liknande skott som han satte emot vetlanda i kvarten förra säsongen...................................noooooooooooooooooooooooot!!
 
Nu ska jag fortsätta att sörja att Liverpool åkte ur champions league en stund. Jag vet att ni har de tufft Jolla (John Nilsson) å Snusket(erik sundin) men YNWA. Blir att krypa in i hörnet i duschen å sätta sej i fosterställning under iskallt vatten i nån timma å bara låta tårarna falla ett tag.....25 år gammal....suck.
 
Ses på studan på lördag gott folk!
 
MVH Alexander Mayborn

Posten senast uppdaterad 26 nov 2009 kl. 00:00

Annonser


51