Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
858
c3b1e1426f196b5b0f54f30193f6feb3
Tillbaka (UPD: 2011-06-20 15:36:53)

Mikael Jacobsson klar för Sirius Bandy

Mikael var utlånad till Sirius säsongen 2009-2010 från Hammarby. Under föregående säsong representerade han inledningsvis IF Boltic. Under säsongens senare hälft valde Mikael att avsluta sitt kontrakt med Boltic. Därefter erbjöds han att träna med Sirius för att senare slå sig in i laget.

Sirius Bandys manager Magnus Berglund kommenterar;

-Efter övertygande spel känns det nu bra att få erbjuda Mikael ett 2-årskontrakt. Han har en oerhörd stark ambition och vilja till att utvecklas till en så bra bandyspelare som möjligt, säger Berglund.

-Han har ett gott förhållningssätt, han är ödmjuk och har en professionell inställning till sin idrott. Dessutom är han spelsmart, har en kombination av bra kvaliteter, såsom ett bra skott, en bra blick för spelet, ett bra passningsspel och ett starkt självförtroende. Kompletterat med en ännu vassare skridskoåkning tror vi att Mikael kommer att blomma ut till en riktigt kompetent elitseriespelare och en ny blåsvart krigare. Mikael är en spelare som vi kan nyttja som forward eller som en konstruktiv mittfältare, avslutar Berglund.

Posten senast uppdaterad 20 jun 2011 kl. 15:36

Annonser


51