Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1205
3d9262d880672672cf1978384ca9fdc6
Tillbaka (UPD: 2012-05-13 14:46:34)

Nära ny seger i Uppsala Superstars

Första grenen av fyra kvalificeringsgrenar var ”Plankan”. Resultaten överlag var bättre än förra året och det var många som kämpade in i det sista. Patrik Johanssons resultat i denna gren blev 5.30 vilket tyvärr inte räckte till vinst. 
Därefter följde tävling i ”dips”. Putte hamnade bland de främsta med sina 31 stycken, men vinnaren hade drygt 40.
Tredje grenen var stillastående jämfotahopp över en lina. Även i denna gren var Putte bland de sista kvar och han klarade att hoppa över 1,3 m.
Sista kvalificeringsgrenen var 20 meter sprint – något som passade den explosive bandyspelaren. Med tiden 2,08 sekunder vann han den grenen och låg med sina resultat etta inför finalen.

Finalen gick ut på att springa ett varv runt UKK för att sedan försöka pricka en amerikansk fotboll i ett hål – missade man fick man springa en straffrunda. Putte var först fram att kasta men missade sitt kast vilket öppnade för Rasmus Dahlberg från Uppsala Basket som satte sitt kast och blev årets Uppsala Superstar. 

Hur tycker du tävlingen gick?
- Jag är väldigt nöjd med mina resultat och också imponerad av de andra. Framförallt tjejerna som i år tävlade med oss hade väldigt bra resultat och trots personbästa för mig på plankan så var jag inte i närheten Amanda Högström från Fyrisfjädern. 

Vädret var inte gynnsamt, påverkade det något?
- Det regnade ju till och från och det gjorde att det var lite svårare att hoppa och springa på gatustenarna men solen tittade fram vid finalen så det var kul. 

Hur kändes det i finalen?
- Jag fick ju starta först och var den första att kasta men jag skulle nog behöva öva lite quarterback med 86ers för att bli lite säkrare i kasten. Rasmus, Uppsala Basket däremot var ju säkerheten själv och satte sitt första kast.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 13 maj 2012 kl. 14:46

Annonser


51