Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1087
1dbe97eca939132906478fc75e15dab2
Tillbaka

Sirius-TV från matchen

Sirius-TV från matchen

(Klicka för att visa bilden i fullskala)

Svängig match gav och tog en siriuspoäng

För ovanlighetens skull återfanns också den till vardags ytterhalvsspelande Patrik Johansson på forwardspositionen i hemmalaget.

– Han har en sådan speed och explosivitet så att vi skulle vilja utnyttja honom mer på den sista tredjedelen. Både han och vi har känt att vi inte fått ut det vi skulle vilja ha av honom, berättar siriustränaren Magnus Berglund.

– Werner varit bra på halven, därför skiftar vi litegrann och ska prova det ett tag nu.

En annan Patrik, med nummer 19 på tröjan, var på planen från start för Hammarby. Denne Patrik, Nilsson i efternamn, gav dessutom bortalaget ett psykologiskt viktigt ledningsmål innan halvtid. Matchen fortsatte att svänga fram och tillbaka, men med drygt tio minuter kvar av ordinarie tid hade Sirius återtagit ledningen. Dessvärre kvitterade David Pizzoni Elfving på hörna för gästerna i övertid, något Berglund hade svårt att smälta:

– Vi var illa ute tidigare under halvleken när vi låg under så det hade kunnat gå åt andra hållet, men just nu känns det som att vi skulle haft två poäng här idag, säger han och suckar lite om Pizzoni Elfvings avgörande:

– Hörnor blir det ju, det är inte mycket att göra åt.

Patrik Johanssons tidigare nämnda positionsbyte var också, bortsett från en del känsloladdade sekvenser i slutminuterna, en av de stora snackisarna runt matchen. Och får man tro Berglund kan det bära frukt framöver:

– Lite mer träning i de offensiva situationerna så hoppas jag att han kan bli mer effektiv. Vi ser ju farten men jag hoppas på mer framåt.

Sirius-Hammarby 4–4 (1–2)
Publik: 2725
Hörnor: 9-8
Målen: 1–0 (25) Viktor Broberg (Andres Werner), 1–1 (40) Stefan Erixon (Jesper Eriksson), 1–2 (44) Patrik Nilsson (Jesper Eriksson), 2–2 (51) Andreas Werner (Max Eriksson), 2–3 (74) Ulf Einarsson (Jesper Eriksson), 3–3 (77) Viktor Broberg (Andreas Eskhult), 4–3 (80) Christian Mickelsson (Karl Spjuth), 4–4 (94) David Pizzoni Elfving (Jesper Eriksson).

Posten senast uppdaterad 8 jan 2012 kl. 13:04

Annonser


51