Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1263
733b1bd2b90d89f93b6c8a999237666e
Tillbaka (UPD: 2012-09-22 18:33:56)

Oavgjort mot Kalix

Efter en vecka med många matcher med spel i Champions Cup under förra helgen så var denna veckan betydligt lugnare för Sirius som efter två ispass i veckan ställdes mot Kalix i försäsongens andra match på hemmais i Relitahallen. Med i laget fanns två unga ryska spelare från Jenisej som fick chansen att visa upp sig i Uppsala-laget, Andrej Anufrienko och Egor Egorichev. 
Sirius för dagen i svarta dräkter startade matchen svagt och fick inte igång något riktigt spel under den första halvtimmen. Då ledde Kalix med 3-1 efter att norrlänningarna bland annat gjort två hörnmål på två försök. Sirius tog då timeout och avslutade halvleken på ett bättre sätt och hade 3-3 innan Kalix gjorde sitt tredje hörnmål för kvällen precis innan halvtidsvilan. 
– Första 30 var inte alls bra. Det kändes som att vi inte alls jobbade med det som vi hade pratat om inför matchen. Efter timeouten höjer vi oss tycker jag och börjar jobba med rätt saker, kommenterade Olle Gabrielsson till UNT efter matchen.

Kalix startade andra halvleken med att göra sitt fjärde (!) hörnmål när Mikael Jansson sköt in 3-5 till bortalaget. Efter det så spelade Sirius upp sig och fick igång ett bättre bolltempo som ledde till både reducering, kvittering och till slut också ett ledningsmål när Johan Hydling sköt in 6-5, även det på hörna. Med en minut kvar av matchen kvitterade Johan Sundqvist för Kalix efter ett frislag. 

Matchfakta:
Sirius Bandy-Kalix Bandy 6-6 (3-4)
Hörnor: 6-8
Mer matchstatistik finns att se här.  

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 22 sep 2012 kl. 18:33

Annonser


51