Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
707
b596b2697a0cc1048f76151b59f69cca
TillbakaMickelsson sköt in 1-1 på hörna (UPD: 2010-12-09 11:20:04)

Mickelsson sköt in 1-1 på hörna

Oavgjort mot Vetlanda

Vetlanda, som slagit både Bollnäs och Villa Lidköping i år var laget som startade starkast i medvinden. Efter att Patrik Gustavsson slagit en öppnande passning fram till duktige Johan Löfstedt som slog in bollen till Joakim Andersson så gjorde Vetlanda matchens första mål. Sirius tog över det mesta av bollinnehavet och skapade mängder med hörnor på ett lågt spelande bortalag. På den nionde (!) hörnan kunde Mickelsson kvittera någon minut före pausvilan. Känslan var att man nu i medvinden kunde lägga in en växel till i den andra halvleken.

Trots medvinden var det Vetlanda som började även den andra halvleken bäst. I den 57:e gjorde Björn Einarsson mål efter flipp, vilket även Tomas Knutsson gjorde två minuter senare. 1-3 var ställningen och jakten på kvittering började för Sirius.
Blåsvart började anfalla mer och kom till fler anfall än i den första halvleken. VBK spelade dock bra bakåt och det var få farliga chanser som Sirius skapade. Viktiga 2-3 målet kom som tur var ganska tidigt (62:a minuten) då Eskhult dribblade bort ett par Vetlandaspelare, skickade bollen till Johan Jansson som spelade vidare till målskytten Lars Fall. Vetlanda fortsatte att försvara sig och såg inte så intresserade ut offensivt, man hade en ledning på bortaplan och den försökte man hålla.
Sirius tryckte på bra i slutet och när Mickelsson flippade fram bollen till Spjuth på frislag som slog in 3-3 med fem minuter kvar att spela så kändes det nästan som att man skulle hinna med ett segermål också. Man satsade också på segermålet, då man anföll gång på gång de sista minutrarna men målet kom tyvärr inte.

3-3 blev slutresultatet efter en ganska jämn match mot ett defensivt skickligt Vetlanda.

Matchfakta:
Sirius - Vetlanda 3-3
Publik: 1010 pers
Hörnor: 11-5

Målen:
1-1 Christian Mickelsson (hörna)
2-3 Lars Fall (Johan Jansson)
3-3 Kalle Spjuth (Christian Mickelsson)

TV-bilder ifrån matchen finns att se på 24unt.se

Bilder ifrån matchen tagna av Bert Eriksson:

 

Posten senast uppdaterad 9 dec 2010 kl. 11:20

Annonser


51