Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2308
ca7d1c2c588d5c8ee882d44a82d7f483
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2016-12-13 11:19:48)

Foto: Anna Westin

Olle Gabrielsson efter drygt halva säsongen: ”Det är flera som har tagit stora kliv från förra året”

Vad är du nöjd med under den första halvan av säsongen? 
 
- Jag tycker att vi i stora delar under perioden har spelat en positiv bandy med ett eget tänk som vi ständigt jobbar på. Vägen till utveckling är aldrig spikrak utan man kan ibland vara tvungen att ta något steg tillbaka för att komma framåt. Viktigt då är att lära sig av vad som inte funkat och hitta lösningar på det.  
 
Vad är du missnöjd med? 
 
- De gånger vi faller ur och inte tar jobbet i 90 minuter. Jag kan acceptera att vi får stryk av ett bättre lag men jobba ska vi göra tills domaren blåser av. Vi släpper till tre onödiga mål både mot Villa och SAIK hemma i slutet av matcherna. 
 
Vilken matchinsats har varit bäst tycker du? 
 
- Till 90 minuter så tycker jag att matchen mot Vänersborg är bäst. Då använder vi de delar i vårt spel som passar bäst mot dem och vi får till det väldigt bra. Sen har vi matcher som vi verkligen driver och är de som bestämmer ute på banan. Matchen mot Hammarby är bra, första halvlek mot Gripen och andra halvlek mot Vetlanda är vi riktigt stora i vårt bollspel. 
 
Vilken har varit blekast? 
 
- Vi var inte bra mot SAIK. För få ville ha bollen samt att bollföraren åkte för länge med bollen, det blev en väldigt dålig kombination. Sen var SAIK bra också och det gjorde oss ännu mindre. 
 
Vilka lag är enligt dig inblandade i kampen om den sista slutspelsmatchen? 
 
- Jag tycker väl att tabellen ser ut ungefär som den borde. Lagen som ligger runt de där två strecken är nog de som kommer vara där sen också. Får vi till medstutts i rätt matcher och sätter dit lite hörnor mot rätt motståndare så kan vi finnas med där.  
 
Vad ska ni fokusera på för att kunna fightas om slutspelsplatsen? 
 
- Vi måste bli ännu bättre i vårt eget spel, Driva det längre i matcherna. Få till defensiven som vi fick till i början av serien och vara effektiva i avsluten. Sen eftersom vi har så smal trupp är det extra viktigt att vi är hela och friska. Vi hade mycket skit inne i gruppen under slutet av förra matchperioden. Många spelare som inte tränade då och bara spelade matcher. Det är viktigt från annandagen fram till VM-uppehållet att vi är fräscha.  
 
Vilka spelare har tagit störst kliv framåt i utvecklingen enligt dig? 
 
- Jag tycker att det är flera som har tagit stora kliv från förra året! Joonas har tagit jättekliv likaså Oscar. Men viktigt är att alla ständigt vill bli bättre, blir individen bättre blir vi som lag bättre. Vi ledare gör allt för att hjälpa dem men i slutändan är det upp till spelaren!  
 
Vad har ni för målsättning? 
 
- Vi vill bli ett stabilare elitserielag och ha ett eget spel som vi kan bygga vidare på.

Posten senast uppdaterad 13 dec 2016 kl. 11:19

Annonser


51