Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1212
3871a5cc30316ba824a3c9ea93a4b651
Tillbaka (UPD: )

Olle Gabrielsson klar för Sirius Bandy

– Jag hela tiden haft en bra dialog med Olle om hans fortsatta roll, säger Magnus Berglund, klubbchef i Sirius Bandy. Vi har diskuterat hans tränar- och ledarroll utifrån ett antal tänkbara alternativ. Olle har själv bett om att få lite extra tid till att fundera och reflektera över hur han ser på sitt eget ledarskap, och i vilken roll han vill verka.  Nu har vi landat i att Olle trivs i den roll han haft som assisterande tränare, säger Berglund.

– Olle har många fina kvalitéer som ledare och tränare. Han är tydlig, pedagogisk, jordnära, trygg och har ett starkt självförtroende. Dessutom har han ett brinnande intresse för frågor som har med att utveckla individer och verksamheter. Det gläder mig att Olle vill fortsätta sin tränarkarriär hos oss och jag kommer göra det jag kan för att stötta honom på bästa sätt. Jag tror på Olle och hans ledarskap, säger Berglund.

– Just nu leder Olle Gabrielsson laget, och jag kommer målmedvetet fortsätta att sy ihop den eller de ledare som ska finnas runt Olle, avslutar Berglund.

– Det känns inspirerande att fortsätta jobba inom Sirius Bandy, säger Olle Gabrielsson. Jag uppskattar också att jag fick tid av Magnus Berglund att fundera på hur jag vill fortsätta verka inom föreningen. Nu ser jag verkligen fram emot ännu en spännande vinter på Studan, säger Gabrielsson.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51