Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1198
0be8dd579cceff5630211d9f7189dcef
Tillbaka (UPD: )

Patrik Johansson i ny helhetslösning med Sirius Bandy

Klubbchef Magnus Berglund kommenterar;
”Putte har med sin fart, explosivitet och teknik blivit en spelare som vi alla gillar. Han har redan nu gjort mycket gott för blåsvart och vi tror att han har fortsatt stor potential. Den senaste säsongen har vi använt Patrik i flera olika positioner men med tiden kommer det bli viktigt att han blir en tydligare rollspelare. Det ligger både i föreningens- och Puttes intresse. Kombinerat med hans bandyspel har vi nu också gjort klart en helhetslösning med honom. Det innebär att han också kommer att jobba på ungdoms- och marknadssidan.”

– Putte kommer bl.a. att ha en roll som instruktör för våra bandyelever på grundskolan som tränar dagtid två gånger i veckan, säger Erik Löhman, ungdomsansvarig i Sirius Bandy.  Han är en god förebild och har ett bra förhållningssätt. Jag är övertygad om att Putte kommer kunna dela med sig av sin erfarenhet till våra talanger, säger Löhman.

– Det är glädjande att Putte fortsätter jobba hos oss. Han går från har växt i sin roll på marknadssidan som han redan förra året klev in i. Att Putte kombinerat med sin tjänst har möjlighet att slutföra sin pågående utbildning i sälj- och marknadsföring är positivt för båda parter, säger Kaveh Sarvari, marknadsansvarig i Sirius Bandy.

Patrik Johansson kommenterar;
”Det känns väldigt kul att nu ha gjort klart med en helhetslösning med blåsvart. Jag har hela tiden känt att jag vill stanna och fortsätta utvecklas i Sirius Bandy både som bandyspelare och i yrkeslivet. Jag brinner för att ta nya steg i klubben både på planen och utanför. Nu har jag möjligheten att påverka båda de bitarna då jag fortsatt kommer att jobba både på ungdoms- och marknadssidan. Klubben har även gett mig möjlighet att kombinera detta med min utbildning vilket jag är väldigt tacksam för. ”

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51