Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
578
20298254e55bc6fe0679bb0c28a3bdd3
Tillbaka (UPD: 2010-05-18 14:16:05)

Patrik lär känna Sirius Bandy

Jag kommer alltså under våren och sommaren prata lite med spelarna i truppen om hur de tränar, vad de gör på sommaren och annat kul som gör att ni läsare lär känna spelarna bättre samtidigt som jag, ny i klubben också får en möjlighet att att snabbare lära känna killarna i laget.

På Måndagen var det ispass där det andra nyförvärvet Kalle Spjuth gjorde sin första träning med laget. En riktigt bra bandyspelare som man kan lära sig mycket av. Väldigt kul att Kalle valde Sirius!
På Tisdagen blev det lite fotboll och löpning i backe med Göran Rosendahl innan vi hade lite möte angående planeringen av vår försäsongsträning och lite annat kring laget.

Vad har man då fått för första intryck av klubben och laget?
Det jobbar mycket duktigt folk kring klubben, man har en härlig strävan att bli bättre och man har redan kommit en bra bit på vägen, jag är mycket imponerad av de engagemang som människor kring klubben har.

När det gäller laget så har man bland annat noterat:
- Det är ett härligt gäng med en go stämning i laget.
- Eskhult är precis så bra som man tror han är, både som bandyspelare och person.
- Lars Fall tycker att Säleby är dålig på att köra bil, och han hade lite problem att parkera när vi skulle kolla på lägenhet faktiskt men det fick jag inte säga till Fall.

Jag hann också med att vara med på presskonferensen där man släppte namnet till bandyhallen som alltså blev Relitahallen. Stort tack till Relita och resten av näringslivet i Uppsala som ger Sirius elitsatsning ett rejält lyft och självklart även resten av bandyn i regionen.

Nu ska jag snart åka till sommarstugan på Hamburgö där jag ska spendera långhelgen. Vädret ser dock inte ut att bli speciellt bra och kan tänka mig att Kaveh är lite bitter då han flög med mig till Göteborg för att besöka några kompisar till honom och "sitta och jobba på en solig balkong i Linné".

#4

Posten senast uppdaterad 18 maj 2010 kl. 14:16

Annonser


51