Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1323
0f4b12d3c159be8404396b8324858498
Tillbaka (UPD: 2012-11-13 15:17:25)

Pierre Roos registrerad för spel i Sirius Bandy

Det var efter Kungälvsmatchen i lördags som A-laget råkade ut för tre skador på viktiga seniorspelare. Dessutom verkar ett virus ha spridit sig i truppen den senaste veckan som gör att vissa spelare inte känner sig helt krya.

– Vi bedömde att det var nödvändigt att utöka truppen med ytterligare någon seniorspelare till de 14 vi har idag, säger Söderman.

Pierre Roos har tränat och spelat med Kirov under hösten och diskuterade länge en påskrift med det ryska laget.

– Vi registrerade Pierre som Siriusspelare i söndags. Det gjorde vi för att han vid en oförutsedd händelse ska kunna vara tillgänglig för spel redan på onsdag. Däremot har vi inte diskuterat någon comeback för Pierre. Han har ett stort siriushjärta och jag är glad att han tackat ja till att hjälpa oss om vi behöver honom, säger Söderman.

För övrigt så pågår arbete kontinuerligt med att förstärka truppen med ytterligare en spelare, något som behöver göras innan 15 januari då transferfönstret stänger. Ingen lätt uppgift enligt Söderman;

– Det är ingen lätt uppgift med tanke på att de flesta attraktiva spelare redan har kontrakt för den här säsongen. Dessutom är det viktigt att vi har råd att finansiera det.
Vi ser också att våra lovande ungdomar tar steg i sin utveckling hela tiden. Vi behöver ha tålamod och låta dem utvecklas i den takt som är bäst för dem på sikt. Vi hoppas såklart att några av dem inom kort kan vara med och ta ordentligt med plats i gruppen, avslutar Söderman.

Posten senast uppdaterad 13 nov 2012 kl. 15:17

Annonser


51