Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
185
885522162b960c1c27a4ce5225a0280e
Tillbaka

Olle Gabrielsson

Premiär

Match mot Motala på Isstadion, tyvärr är man avstängd och får ej delta... Alltid lite speciellt med premiär och Motala är kända för att vara bra hemma, det kommer bli en tuff match men gör vi det vi skall kommer vi ta med två poäng till Uppsala. Vädret ser ut att bli okej, lite varmt men ingen fara på taket, bara att köra!!

Måste passa på att tacka Kaveh för att han har ändrat visningsbild, hade kanske inte världens bästa förutsättningar innan men lite tufft när folk säger att man ser ut som ett slitet fyllo som hänger utanför bolaget... Sen säger grabbarna i laget att det spelar inte så stor roll vad som skrivs här. De menar att alla som läser det här sitter ändå i omklädningsrummet varje träning. Jag kan lika gärna skriva ihop nått och lägga på massage bänken så får de som vill läsa... Förhoppningsvis är det nån annan som läst!! Vet faktiskt att arbetskollegan Katinka Ekholm har en ”hemlig källa” som i allafall läser!!

Vi får hoppas att alla som läser detta tar sig ner till Studan nu när matcherna börjar spelas. Jag vet ju att alla spelare kommer vara där så de får väl ta med sig sina respektive också. Om det är nån mer än Katinkas hemliga källa som läser är ni hjärtligt välkomman och kika, det kommer spelas läcker bandy!! Tänk er Snygg Sudden, General P, Hellakopter, Krutov och framför allt golden glovs på samma is, sen skall väl jag fyllot från gränby försöka bidra med nått också!!

 // Olle

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:24

Annonser


51