Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
213
91a2eec8f05fa008a66fbea94408d40c
Tillbaka

Sandviken nästa!

Storförlust i SM-finalen mot Byn och en match som säkert alla i Sandviken vill lägga till handlingarna. Matchen blev väldigt målrik och Edsbyn vann med 11 - 6, men matchen var i praktiken avgjord efter 15 minuter.

För Sirius del blev det förlust mot SAIK med 3 - 10 och den stora målskytten då var Patrik Nilsson, som mäktade med fyra mål. I kvällens match slipper Sirius just Nilsson, som numera gör succé i Ryssland. Någon lugnare stund lär det förmodligen inte bli ändå. Magnus Muhréns skridskoåkning och passningspel är av yppersta klass och det är inte för inte som han återigen är med i den trupp som Anders Jakobsson har tagit ut för landslagsspel. Lägg sedan till Uppsalasonen Daniel Berlin och vi kommer säkert att få full valuta för entrépengen (ja, nu var det ju bara det att det är gratis entré i kväll).

Vi hoppas självklart på en underhållande bandy och att Sirius går segrande ur striden. Svenskaspel håller SAIK som favoriter men själv funderar jag över hur övertänkt det oddset är? Sirius har inte förlorat någon hemmamatch ännu.

Tveksamt om Olle Gabrielsson spelar. Han är ännu inte återställd efter den hjärnskakning som han fick i matchen mot Örebro.

Vi syns på Studan.

Posten senast uppdaterad 19 dec 2008 kl. 17:52

Annonser


51