Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
178
755b57c242398704831a16e3962a2b77
Tillbaka

Segertåget fortsätter!!

Ny match, ny seger!! Det skojas lite om det i laget, det var ju ett tag sen vi fick stryk. Det var i ABB arena mot VSK med 4-3 om jag inte minns fel. Resultatet är ju inte alls viktigt i träningsmatcherna, lagen vill få ihop sitt egna spel och hitta ett grundspel som man litar på. Jag tycker att vi tog ett stort steg i matchen mot Motala om man jämför med den emot Västanfors. Motala hade spelat match på fredagen och även tränat tidigare på dagen, det syntes kanske i slutet av matchen, vi tog över mer och mer. Kul för Krutov att göra två mål, sista en riktig mittbena på keepern ifrån dövinkel.

Det är bara att hoppas på att vädergudarna ser till att det finns is om en vecka på Studan. I så fall står Hammarby på programmet men den som lever får väl se. Vore riktigt bra för oss att få en match till innan Svenska Cupen. Vi möter ju trots allt lag som gjort ett och annat ispass på stor bana.

Rolf ”Jarmo” Larsson. Hellkvist menar att man kan ju inte heta Rolf Larsson och samtidigt vara ifrån Finland, så vår käre Finne får heta; ”Jarmo” Jorma” ”Pecka” eller vilket annat finskt namn som finns till hand. Nått denne finne kan göra är i alla fall att åka skridsko utav bara F-N. Han har ett grymt flyt i åkningen och det går nog till och med nästan snabbare än vad det ser ut att göra.

// Olle

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:22

Annonser


51