Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
393
5bdaf0c60bc3eda8b153f50a72e2cb19
Tillbaka (UPD: 2009-05-20 14:23:36)

Senaste nytt från Sirius Bandy

Utvärderingar från årets bandyfinaler ger i stort positiva signaler. Hemsidan kan dock avslöja att seriösa diskussioner förs att gå tillbaka till spel på lördag och söndag. Det innebär i såna fall att herrfinalen spelas söndagen och damernas final på lördagen.   

Bandygalan som efter årets succé känns etablerad kan förslagsvis läggas på lördagskvällen där damfinallagen får en central plats.
Nu hoppas alla att även torsdagen och fredagen innan finalerna utvecklas. Varför inte en match om 3:e pris på fredagskväll? Tordagskvällen fylls Studan av exempelvis Thåström, Lars Winnerbäck eller Kent..!? Vasaloppet omsätter idag ca 60 miljoner och är inte enbart första söndagen i mars.

Spelprogrammet för årets elitserie är inte fastställt. Sirius Bandy hoppas dock att få spela hemma i premiären söndag 1 november. Annandagen blir det garanterat bandyfest i Uppsala.

Plastisen har nu flyttats från Vaksalatorg till Studenternas IP. Isen är placerad mellan bandy- och fotbollsplanen. Perfekt tränning för de yngsta och ett annorlunda inslag i ex. möhippa, svennsexa etc.
Bandykiosken är öppen lördag och söndag.
 
Sillyseason kännetecknar bandyn just nu. Sirius kansli och Hemsidan har inget nytt att avslöja kopplat till ev. nyförvärv till Sirius Bandy. Känslan är att UNT vet mer än oss...

I all uppståndelse runt SM-finalerna i bandy glömdes det nästan bort att tre Siriusprofiler blev ”prisade” i olika former.
 
Radio Upplands sportpris till årets idrottsprofil i Uppland 2008 gick till vår stjärna Andreas Eskhult.

Årets ”fairplay” pris gick till Magnus Berglund. Det är ett pris från Sveriges elitdomare som m.a.o ansåg att Magnus justa uppträdande före, under och efter match är värd att uppmärksamma.
 
Elitserieföreningens pris till årets ledare i svensk bandy gick till Sirius Bandys ordförande Janne Sjonemark. Janne fick sitt pris av ordförande Peter Olsson i samband med SM-finalerna.

Posten senast uppdaterad 20 maj 2009 kl. 14:23

Annonser


51