Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2576
ef38e4778bc05adedefd90928500a87c
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2018-04-26 12:17:57)

Foto: Anna Westin

Sigfridsson tillbaka i blåsvart

Den 21-åriga mittfältaren Edward Sigfridsson, som fostrats i Edsbyn, lämnar UNIK efter en säsong för att återigen spela med Sirius. 


- Det känns jättebra att det blir spel med Sirius nästa säsong. Det passar utmärkt för mig eftersom jag har tid kvar på mina studier här i Uppsala, samtidigt som det känns kul att få spänna bågen och testa spel i Elitserien igen, säger Edward Sigfridsson. 


Sigfridsson spelade några matcher i Elitserien under säsongen 16/17. Sedan blev det en flytt från Sirius till UNIK.


- Personligen är jag nöjd med min säsong i UNIK. Det var nyttigt för mig att få vara drivande i ett seniorlag. Jag tycker vi hade ett bra lag där min roll i laget var att skapa farliga lägen, säger Edward Sigfridsson. 


Sigfridsson stod för 15 mål och 8 assist under 20 matcher den gångna säsongen i Bandyallsvenskan. 


- Visst kan det se bra ut på pappret för min del men det känns rätt sekundärt just nu med tanke på att vi åkte ur Allsvenskan, säger Edward Sigfridsson. 


I Siriusdebuten under säsongen 16/17 blev Edward Sigfridsson matchhjälte med sina två mål mot Broberg/Söderhamn. Frågan är om han vågar drömma om att upprepa den prestationen i comebacken.


- Det som hände den matchen var nästan för bra för att vara sann, så jag vågar inte tro på ett lika bra scenario, säger Edward Sigfridsson och fortsätter:


- Jag kan vara rätt nervös för smågrejer innan match. Tidigare har min största mardröm varit att snubbla på sargen i samband med introt så inför min comeback-match ska jag se till att inte snubbla på sargen och sen ta det därifrån, säger Edward Sigfridsson och skrattar.

_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

Posten senast uppdaterad 26 apr 2018 kl. 12:17

Annonser


51