Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
538
1e3841e120c05a3404055f32b1ada3fa
Tillbaka

Sirius åker till Katrineholm

Katrineholmslaget har sannerligen inte rosat marknaden i år, man har blivit hånade och förlöjligade, och har hittills bara tagit en enda poäng i serien. Denna poäng kom i och för sig i den senaste matchen, mot bottenkollegan Falun.

Med rätt inställning i bagaget så ska Sirius kunna få med sig två poäng hem, och när det gäller inställning är Niklas Hellqvist ett namn man gärna tänker på. Hur tänker man inför en match av den här karaktären, Niklas?
”Ja, det som gäller inför alla matcher gäller ju mot Katrineholm också. Vi ska vara noggranna och gå ut och visa oss stora från början, så vi ska inte behöva ge dem några förhoppningar om att vinna.”

Men är det något som skiljer en sån här match när man möter ett lag som tagit så oerhört mycket stryk?
”Ja, vanligtvis så pratar man ju igenom vilka saker man ska se upp med hos motståndaren, men Katrineholm har väl kanske inga egentliga spetskvaliteter att uppmärksamma”, säger Niklas och avslöjar att han inte vet så mycket om motståndet. ”Nej, jag vet faktiskt inte hur Katrineholm spelar, men om de backar hem och gör det tjockt bakåt så får vi försöka att hitta andra ytor än i mitten.”

Du har ju en bakgrund som Värmbolsspelare, klubben som gick ihop med Katrineholms SK år 2007 och blev till KVBS. Vad är orsaken till KVBS klena resultat den här säsongen?
”De har ju en satsning på egna, unga produkter, och det är häftigt. Men de saknar klasspelare att se upp till. Om de hade haft en Eskhult eller en Pirre i laget hade det kunna bli något annat.”

Vad tycker du om satsningen på en sammanslagning?
”Det är väl bra om man kan få hela staden att samlas kring ett namn, men om du frågar mig personligen så avskyr jag det. Det känns surt att Värmbol gick i graven.

I Siriuslägret så är Eskhult sannolikt redo för spel igen, och därmed har Sirius en i stort sett skadefri trupp att mönstra. Tack vare Kungälvs vinst mot Haparanda på lördagen har Sirius nu återigen avgörandet i egna händer.

Posten senast uppdaterad 13 feb 2010 kl. 23:41

Annonser


51