Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
281
96f3e6df9fc11195f6c9fd0590ee61a9
Tillbaka

Sirius åker till Sävstaås för att möta Bollnäs GoIF.

Bollnäs tog emot först emot Broberg och åkte på en förlust hemma på Sävstaås. Bollnäs förlorade med 5 – 1 men revanscherade sig ganska snabbt då de vann matchen mot Motala med 5 – 0. I och med den segern gick Bollnäs förbi Broberg i tabellen och placerade sig precis över strecket för fortsatt spel i slutspelet. Bara det kommer att vara motivation nog för Bollnässpelarna att ge lite extra i kvällens match mot Sirius.

Mats Söderman berättade för Hemsidan att Hellqvist inte spelar. Hellqvist har problem med en magmuskelskada och kommer förmodligen att få dras med den hela säsongen. Wiberg har varit sjuk och är ännu inte i form. Orken är på väg tillbaka men han behöver några träningspass till för att vara tillbaka i formen igen. Göran Rosendahl spelar inte heller idag, utan är spelledig. Hemsidan vill samtidigt gratulera Rosa till 40-årsdagen. I dagens match kommer Gabrielsson, Mayborn att spela. Mayborn och Garielsson spelade inte i matchen mot Broberg och är säkert extra laddade inför kvällens match.

- Bollnäs är ett tungt lag att möta på Sävstaås. De är enormt starka hemma och det kunde vi bland annat se på annandagen då de spelade oavgjort mot Edsbyn, säger Mats.

- Men vi är väldigt motiverade och spelsugna. Vi ska försöka hålla kvar vid den känsla som vi hade mot Broberg. Under första halvlek hade vi inte ett felpass. Vi ska hålla bollen inom laget och spela vårt spel.

Vi siriussupportrar får hoppas att det går bra i kvällens match och att Sirius vinner över Bollnäs på Sävstaås.

Posten senast uppdaterad 1 feb 2009 kl. 15:07

Annonser


51