Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
165
0690560af07b5162a36346e5328858ca
Tillbaka

Högerhalven, Lars Fall.

Sirius åker till Söderhamn för match mot Broberg.

Sirius förlorade med 6 – 2 och vi var inte i närheten av att rubba hälsningelaget.

Men när vi satt på bussen upp till Söderhamn ringde Janne Sjonemark och berättade att Andreas Eskhult var klar för Sirius. Bättre julklapp kunde nog inte Sirius ha fått och med Andreas intåg i truppen kom så småningom vändningen. Sirius hade spelat ihop 3 poäng när nästintill halva säsongen var spelad. I morgon när Sirius åker till Söderhamn är det med ett helt annat utgångsläge. På sju matcher har Sirius spelat ihop 8 poäng och laget är definitivt inte slagna på förhand. Sirius har spelat hem poängen hemma på Studenternas. Är det dags för de första poängen på bortais i morgon? Ja, det återtår att se. Ingen i truppen känner sig slagna på förhand. Efter matchen mot Bollnäs känns det som om Sirius har riktigt bra chans att besegra Broberg på deras hemmaplan, Hällåsen.

 

Söderman berättade att hela truppen åker till Söderhamn. Det som är klart är att Jakob Säleby kommer att stå. Vilka som spelar är i nuläget inte klart men vi kan alltid spekulera i vilka som kliver på isen i morgon. Försvaret verkar klart. Kyller, Boive, kapten Roos. Högerhalv Fall, vänsterhalv Werner. På mittfältet och i anfallet har Söderman valt att rotera bland spelare i truppen.

 

Söderman berättade också att Broberg får gälla som favoriter. Det gäller för Sirius att vara med från början och hålla ihop spelet, spela sitt egna spel, precis som det har sagts tidigare.

 

Hur gick hemmamötet på Studenternas mellan IKS och Broberg? Någon som kommer ihåg? Egentligen borde jag utlysa en tävling men det får räcka med äran. Du kan skriva en kommentar efter artikeln.

 

I den senaste hemmamatchen skrev jag att domaren blåste straff för att bollnäsförsvaret slog på Eskhults klubba. Men någon som stod bättre placerad menade att domaren blåste för att försvararen stod med knäet i isen. Bra att ni kommenterar. Det är svårt att hinna med att se allt.  

 

 

 

 

Posten senast uppdaterad 29 nov 2008 kl. 15:36

Annonser


51