Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
206
5aec526857d9572ad00d4f7f10d503d0
Tillbaka

ex-västeråsaren Joachim Boive, numera försvarsklippa i IKS.

Sirius åker till Västerås för match mot VSK

Något oväntat fick VSK se sig besegrade av Vetlanda i självaste ABB- Arena i en målsnål match som slutade 2 – 3. Västerås är annars tunga att möta på hemmaplan men Sirius har ändå spelat mycket bra och jämt mot Västerås vid de senaste mötena. I fjol förlorade Sirius med uddamålet i en match, som hade kunna slutat hur som helst och i Svenska cupen blev det förlust med 2 – 1, även där i en match som hade kunna slutat hur som helst. Vår tränare Mats Söderman återkom ofta till att Sirius spelade bra och låg mycket nära VSK i styrka och att det inte var mycket som skiljde mellan lagen då.

Sirius kommer till ABB-Arena efter fyra raka segrar och har bra självförtroende i truppen och borde ha en riktigt bra chans att besegra VSK. Sirius går in i en riktigt intressant period där man möter tre av det, på pappret, starkaste lagen i årets Elitserie. Självklart kommer det att vara en bra värdemätare för hur bra Sirius är i dagsläget. Först ut är, som sagt, VSK och därefter kommer Sandvikens AIK på besök till Studenternas innan Sirius möter Hammarby för en klassisk annandagsbandy på Zinkensdamm.

Hemsidan kommer att vara på plats i ABB-Arena för den högintressanta matchen mellan Sirius och VSK.

Matchstart kl 1700

VSK:s sponsorer bjuder på entrébiljetten så det är ett ypperligt tillfälle för alla Siriussupportrar att åka till Västerås och heja fram de blå-svarta.

Posten senast uppdaterad 15 dec 2008 kl. 11:48

Annonser


51