Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2458
772ce33a9ac2075f702a212895ed251b
Tillbaka (UPD: 2017-09-22 14:09:13)

Sirius Bandy får vänta till våren på elitlicens

En fråga som många medlemmar och intresserade säkert ställer är hur det står till med klubbens ekonomi. Svaret är att ekonomin har utvecklats åt rätt håll, men att vi även i år får vänta till våren med att få klartecken för elitlicens för nästa säsong. Även om klubben förra året redovisade ett positivt resultat, så fattas ännu en bit innan klubben har det egna kapital som krävs för att få elitlicensen utfärdad redan nu.


Däremot betyder det förstås att arbetet med att få mer intäkter till verksamheten, och samtidigt hålla hårt i alla kostnader, måste drivas vidare med full kraft. Vi har haft en god försäsongsförsäljning till partners och sponsorer och räknar med att den utvecklingen rullar på.


Det ger ändå anledning att påminna om att Sirius Bandy behöver dig och alla andra som älskar bandy! Det finns många bra sätt att vara en del av det vi gör just nu. Du kan stötta Framtidslaget, gå på matcher, köpa lotter och sist men inte minst redan nu betala nästa års medlemsavgift.


Årets säsong har börjat lovande. Nu ska vi alla se till att fortsättningen blir lika bra. Beskedet från ekonominämnden gör ingen skillnad. Vi ses snart på Studenternas!


Erik Weiman

Ordförande

Posten senast uppdaterad 22 sep 2017 kl. 14:09

Annonser


51