Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1159
9831ed6fb6dc541af83751664e7f6f20
TillbakaHåkan Zillén och Kaveh Sarvari har precis signerat det nya avtalet (UPD: 2012-02-27 17:27:12)

Håkan Zillén och Kaveh Sarvari har precis signerat det nya avtalet

Sirius Bandy och HZ Bygg förlänger samarbetet till 2017

-HZ Bygg bekräftar den vision och filosofi som vi i föreningen jobbar med. HZ Bygg är en av våra samarbetspartners som med stort engagemang och med härliga egna initiativ hjälper oss framåt att driva vår utveckling mot visionen. HZ Bygg har varit partner till Sirius Bandy sedan mitten av 90-talet och har de senaste åren kommit oss ännu närmare. Därför känns det extra kul att långsiktigt bygga vidare mot 2017, säger Kaveh Sarvari marknadsansvarig i Sirius Bandy.

-Vi som företag vet att det tar tid att bygga en verksamhet, därför har vi stor respekt för det sätt som Sirius Bandy driver och utvecklar sin förening. För oss har också det starka ledarskapet och kontinuiteten i föreningen varit en nyckel för att satsa vidare. Vi tycker att den utvecklingen som Sirius Bandy har gjort de senaste åren med sin kontinuitet, är föredömlig och nödvändig för att bygga en långsiktig framgång. Detta oavsett de kortsiktiga resultaten på plan. Vi har märkbart tagit del av den kraftfulla utveckling som skett i föreningen de senaste åren och vill självklart satsa vidare på Sirius Bandy, säger Håkan Zillén, VD på HZ Bygg.

- Det här är ett ytterst glädjande besked för oss i Sirius Bandy. Att Kaveh nu knutit till oss en av våra intressanta partners i det långsiktiga arbetet mot vår vision stärker oss ytterligare, säger Magnus Berglund, klubbchef i Sirius Bandys nya organisation.

Samarbetsavtalet med HZ Bygg kan ge ringar på vattnet.  Det är ett strategiskt beslut i föreningen att jobba med fler, större och djupare relationer i ett längre perspektiv. Jag vet att Kaveh har jobbat hårt med den här frågan och han har nu visat att det här kan bli ett framgångsrikt koncept.

Nästa steg för klubben är på väg att tas. Vision 2017 som också finns i ett perspektiv 2027, behöver kommuniceras mer precist och framför allt externt, avslutar Berglund.

 

Posten senast uppdaterad 27 feb 2012 kl. 17:27

Annonser


51