Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1164
6079a3899915d02754df6a364b08b0c5
Tillbaka (UPD: )

Sirius Bandy och Ingemar Rääf Bygg AB förlänger samarbetet till 2017

– Även IR Bygg bekräftar den vision och filosofi som vi i föreningen jobbar med. IR Bygg är en av våra samarbetspartners som med stort engagemang och hjärta för sporten hjälper oss att driva vår utveckling mot visionen. IR Bygg har varit partner till Sirius Bandy till och från sedan mitten av 90-talet och har de senaste åren kommit oss ännu närmare. Därför känns det extra kul att långsiktigt bygga vidare mot 2017, säger Kaveh Sarvari marknadsansvarig i Sirius Bandy.

– Vi som företag vet att det tar tid att bygga en verksamhet. Därför har vi stor respekt för det sätt som Sirius Bandy driver och utvecklar sin förening. Vi har talat med Kaveh under säsongen om att bli partner fram till 2017 och vi vill nu visa att vi tror långsiktigt på Sirius Bandy, trots att säsongen sportsligt inte har varit den bästa, säger Erik Rääf, VD på Ingemar Rääf Bygg.

– Det här är ett bra kvitto på att vår vision och filosofi börjar få förankring. Kaveh fortsätter sitt framgångsrika sätt att bygga partnerskap. Det är glädjande att IR Bygg långsiktigt kliver in och satsar på oss mot 2017, säger Magnus Berglund, klubbchef i Sirius Bandy.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51