Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
381
b3dc24f08f655229060e71b8ab87aa97
Tillbaka

Sirius Bandys egen låt nu till försäljning

Ni har säkert hört den spelas på Studenternas i samband med Sirius matcher i vinter. Sirius bandys egen låt som är skriven av Erik Löhman och Niklas Hellqvist.

- Fantastiskt kul att inspelningen av låten blev så bra och att den spelas på matcherna. Enligt vad jag har hört så lyssnar grabbarna på den strax innan de går ut till match. Det var jag och Niklas som satt en fredag kväll och jobbade fram texten. Jag tycker själv att vi hittade en bra koppling mellan Sirius, Uppsala och Bandystaden, säger Erik.

Från början var låten, som heter Sirius Bandy, inspelad i en demoversion men har nu blivit inspelad på riktigt hos Line Out i Uppsala.

- Jon Hällgren som äger produktionsbolaget Line Out hjälpte mig att spela in en låt åt Sirius fotboll för några år sedan. Jag tog nu kontakt med honom igen och frågade om vi inte kunde göra en riktigt bra inspelning av bandyns låt också, fortsätter Erik.
Låten finns nu att köpa på Sirius Kansli för 50kr.

- Kan verkligen vara värt att köpa den för att lyssna på i sommar och suget efter bandy blir för stort. Eller så kan man ju spara den till nästa säsong och ha den som uppladdning inför hemmamatcherna, avslutar Erik.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51