Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1259
49c9295db994ea8b797626be22a249ce
TillbakaBroberg mot Broberg. Foto: Magdalena Carlstedt (UPD: 2012-09-15 18:49:21)

Broberg mot Broberg. Foto: Magdalena Carlstedt

Sirius föll på mållinjen i tuff match mot Broberg

I den sista gruppspelsmatchen i Champions Cup föll Sirius i de sista minutrarna mot ett Broberg som gjort en mycket bra cup. Efter en försäsong med många spelförändringar och nya spelare stod blåsvart för en mycket bra insats.

-  Vi gör jättemycket bra grejer och jobbar stenhårt med det nya spelet. Vi har många nya spelare på nya positioner så jag är faktiskt förvånad över hur bra det redan ser ut och vilken energi vi har i truppen. Vi tar steg i rätt riktning för varje match som går, säger Alexander Mayborn.
- Vi gör en bra match med mycket bra saker som vi tar med oss till imorgon. Vi har en bra känsla i laget. Framför allt har vi fått ihop defensiven riktigt bra, vi är täta och jobbar hårt, fyller Joel Wigren i.

Sirius tar kommando i åttonde minuten genom just nummer 16.
- Mitt mål kommer till just för att vi gör det vi bestämt att vi ska arbeta med, vårt nya spel, fortsätter "Maya".

Uppsalalaget hinner även göra 2-0 innan halvtid, det genom nyförvärven Joel Wigren och Patrik Eidenert.
- Jag får en jättefin pass av "Putte E" så jag blir själv med målvakten, säger Joel.

Om första halvlek var relativt målfattig bjuder andra halvlek på desto fler mål; mellan 55:e och 80:e minuten når bollen nätet fem gånger, och Sirius tappar ledningen i 76:e minuten då Ted Bergström kvitterar. Samme man gjorde äkta hattrick i matchen; anfallaren stod för både 2-3, 3-3 och 4-3. Sirius nyförvärv Wigren fick även han måla ännu en gång;
- Vi blir två mot en och "Putte J" (Patrik Johansson, red. anm.) spelar mig i sidled så det är bara att lägga in den, berättar den före detta Bollnässpelaren.

- Sista passen slår "Eskil" (Andreas Eskhult, red. anm.) helt perfekt i djupled och vi hittar varandra bättre och bättre. Att vi tappar i slutet är tillfälligheter och inget att hänga upp sig på. De gör bra saker och gör mål, vi har lägen och gör bra saker men gjorde inte mål. Svårare än så är det inte, menar Mayborn.  
- Broberg gör det bra och det går undan när de går till anfall så idag räckte vi inte riktigt till, förklarar Wigren.

Trots det snöpliga slutet och avsaknaden av effektivitet är och ska Sirius vara nöjda med prestationen, och det är många som berömmer laget.
- Det är väldigt många här i Edsbyn som spelar i andra klubbar som faktiskt är överraskade över hur bra vi fått ihop det, avslutar Mayborn.Matchfakta:
Broberg-Sirius 5-3 (0-2)
Utvisningsminuter: 30-40
Målen: 0-1 (8) Alexander Mayborn (Andreas Eskhult), 0-2 (40) Joel Wigren (Patrik Eidenert), 1-2 (55) Rolf Larsson (Ted Bergström), 1-3 (68) Joel Wigren (Patrik Johansson), 2-3 (74) Ted Bergström (Rolf Larsson), 3-3 (76) Ted Bergström (Jonas Nygren), 4-3 (80) Ted Bergström (straff, assist: Janne Hauska), 5-3 (90) Stefan Larsson (ingen assist)


/Magdalena Carlstedt


Posten senast uppdaterad 15 sep 2012 kl. 18:49

Annonser


51