Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
487
c4a26f6323851ab8517da0fb6d9153b8
Tillbaka (UPD: 2009-12-30 21:13:46)

Sirius förlorade bortamatchen mot HT Bandy med 7 - 5.

Därefter gjorde Sirius 2 snabba mål genom Christian Mickelsson och Mikael Jakobsson. Christian kom helt fri och lurade målvakten medan Mikael gjorde sitt mål på på en hörnretur. När det kändes som om  Sirius  var på gång kunde HaparandaTornio öka på ledningen till 5 - 2 genom Marko Miinala. 5 - 2 blev  halvtidsresultatet. Trots många bra chanser för HT bandy saknade inte Sirius chanser att komma närmare Haparanda i första.

I andra halvlek såg det ut som om Peter Stock kunde punktera matchen genom att göra 6 - 2 till HT bandy. Men med kvarten kvar reducerade Mickelsson till 6 - 3 och gav lite mer nerv i matchen, vilket gjord att Sirius vädrade morgonluft. Men Antti Ekman gjorde sedemera 7 - 3 till HT bandy genom ett straffslag och matchen kändes defintivt avgjord. Men i slutminuterna blev det ändå nerv i matchen igen genom att Mikael Jakobsson gjorde 7 - 4, vilket var Mikaels andra mål för dagen och att 7 - 5 gjordes kort därefter av Mattias Wiberg, på pass av Mikael Jakobsson. Detta gav ändå lite nerv i matchen mot slutet, speciellt som Mikael Jakobsson var mycket nära att göra ytterligare ett mål. Eventuellt var det också en straffsituation, men domaren friade och blåste strax därefter av matchen. 7 - 5 till HaparandaTornio Bandy. Siriusbandy.se gratulerar HT Bandy till segern och sensationslaget från Norrbotten har nu häng på en slutspelsplats.   

Trots en man färre på plan lyckades Sirius vinna andra halvlek med 3 - 2, vilket Sirius bör ta mig sig av matchen.   

Enligt radio Norrbotten gjorde Jakob Säleby en mycket bra insats och gjorde många kvalificerade räddningar. Hellqvist spelade upp sig i andra och låg bakom mycket liksom Mikael Jakobsson som fick mycket beröm av Radio Norrbotten. Nu väntar en ny match för Sirius på lördag då Sirius möter Villa i den helt nybyggda inomhushallen.

Lars Dahlström

Posten senast uppdaterad 30 dec 2009 kl. 21:13

Annonser


51